mucizemucize17 Mom092 benm cam dan gözüküyo tam karşısı çok sıra var evet açılınca gidicem bende izdiham yapar bunlar şimdi üff
Tugce1803 dilaradurmazz geç bile çıktım evden tam 9 da burda olmam lazımdı 9 u 10 geçe gibi geldim🙄önümde 4 kişi var
Mom092 Tugce1803 oha yaa sirayaa bakk kriz gecirecemm 🥴 yeminle hamile kadindan cok teyze amca var 😂😂 ne alaka yaa bugun çocuk ürünleri geliyo 🤦🏻♀️😂
Mom046 Mom092 Siz böyle yazınca geri adım attım açıldıktan sonra evden cıkcam ya pandemi dönemi gözüm korktu 😔
Mom092 Mom046 valla esim kizdi 😬 isyeri bimin caprazinda sirada gordu ne istiyosan ben aliyim sen cabuk eve dedi ahaha
Seval22 Mom046 herkes koşmaya o kadar odaklıki kimse seni görmüyor valla hep bu yöntemi uygularım ve başarılı olurum her şeyi alıp iki dk da çıkarım 😂
Mom092 Mom046 pompayi incelicektim 🥴 neyse biraz cekilsinler geri giderim smdi esime direk al desem hosuma gitmese bosuna almis olacak 😂
Mom092 Meralrabiamhmt diger gelmesinde herseyi almistim canim sadece pompaya bakacaktim ☺️ Esimin isyeri karsida beni sirada gorunce kovdu 😂😂
mucizemucize17 Mom092 allahtan herşeyi almışız gerekli olan smdi bence bi gidicem yinede aklımda kalmasın bi bakmış olurum uzaktan uzaktan😂😂
Mom092 mucizemucize17 emzirme yastigi geliyo koldan gecirmeli ona bakicam bide inceyse almam 😬 benim gormemm lazim esim alir gelir begenmem pisman olurum😂
mucizemucize17 Mom092 Tmam 10 dan sonra git sende bak kendin bende var emzirme yastığı ben neye bakicam onu da bilmiyorum var herşey de yine de bakicam merak işte 😂😂