Derenannecik45 ZehrasMom bende ilk girenlerden 😂😂 aldık alacağımızı şükür ama az getirmişlerdi herşeyden alamayanlar çıldırdı 😅😅
ZehrasMom Derenannecik45 aynen baya azdı ya babynest 2 taneydi biri mavi biri pembe teyzenin biriyle kapıda konuştuk benimde torunum olcak zıbın felan alıcam dedi sen ne alıcan bende babynest tulum takımdan felan alıcam dedim tüh dedi bilseydim yelek getirirdim çocuğuna dedi kadın babynestten bahsetmedi bile sonra benden önce girdi direk gözümün önünde pembe babynesti aldı gitti hayin teyze neyseki maviyi istiyodum da onu alabildim 😂😂
Derenannecik45 ZehrasMom hahahahah teyze aşırı sinsice yaklaşmış avına 😂😂 bende mavi aldım mavisi daha güzeldi sanki 😂😂🙏
Dilaraa06 Mom092 deli bence benim aldığım desende olan mislinden 1 tane vardı onu da ben aldım onu cekistiriyo toruna alcaktim diyo bende bebeme aliyom banane 😂😂😂 başka bim var da uzak biraz eşimle bakcam insaalah orda vardır
spaceship Mom092 ben de moral bozan heves kıran gibi oldum 🤦🏻♀️ Tabi ki hiç belli olmaz, bebek kıyafetleri kuş gibi hafif zaten, bir de bu yuvarlak 😊
Mom092 spaceship yok canim sen basina gelen seyden bahsettin ☺️ Dur bakalim kullandikca bakicaz artik 👍🏻
Hazalveannesi Mom092 biseyler hissediyor gibiyim ama senin ki gibi değil sen bi foto atmıştın sanirim yanlış hatırlamıyosam o çok fazlaydı benim hiç öyle olmadi