Zeynep-aa sibell777 ayyy aminn inşallah allahım o günleri görelim hepberaber sağsalim uykusuzluğa da razıyım o zaman😂🥰😫 benımde zoruma gidiyoo sorma 🥺🙈
sibell777 Zeynep-aa bazen gidiyorum yalandan yanına ay dur düzgün yat diyip düzeltiyorum halbuki alakası yok maksat uykusu bölünsün rahat rahat uyuyor batıyor bana 😁😁
XxKirmizibalik Zeynep-aa evet 7/4 tü teşekkür ederim sanırım artık fitil olarak kullanacağım reçetede de yazmıyor tam nasıl olur bu fitil kafayı yemelik. Ayranla falan çıkardık ama şimdi de uyku yok sersem gibi oldum elim kolum boşandı
Zeynep-aa XxKirmizibalik fitil kullanılıyomu bunun ıcın bilmiyordum,sekerli siyah çay da tansiyonu yükseltiyor acayıp. Ama uyku yapar
Zeynep-aa Beyza_yzk kaç gün var gorunuyo normalde. Rabbım bilir korkma sen bende hep vesvese yapıyodum sımdı saldım ne zaman dogarsa dogsun saglıklı olsun yeter ki diye
XxKirmizibalik Zeynep-aa yok progestanı dedim. Ben hap olarak alıyordum ama fitil olarak alınca yan etkileri daha azmış doktorum da fitil olarak al demişti söz dinlemeyince böyle oluyor demekki 😣
Beyza_yzk Zeynep-aa Doktorun verdiği tarihe 24 gşn var ama artık hayırlısı sağlıklı sıhhatli olsun da ne zaman olduğu hiç önemli değil 🤲
Zeynep-aa Nagehanla hepte 4 gibi uyanılıyo ve bi daha uyunmuyor ya niye se hamılelerde 4 otomatik uyanma saati sanki. Ben yine 4e kadar uyusam sukur etcem hic uyuyamadım yattıgımdan beri
Zeynep-aa sibell777 hahahah😂adamların cekcegi var bızden😂bende horluyor dıye sınır oluyorum sureklı uyandırıyorum yan yat yan diye😂😂
mucizemm_3 Bende uyuyamayanlardanım 18 haftalık hamileyim bebeğimde hafif hafif hareketlendi gece uyuyamayanın çocuğuda uyumazmış derler biz doğduğunda da hep uyanık kalınca heralde
Zeynep-aa mucizemm_3 ay deme kız oyle ınsallah uyur benımki hareketli değil bak bu gece uyuyo babası gibi bi ben uyanık 😫
Zeynep-aa Beyza_yzk aynen kuzum zaten o saatten sonra artık korkmana gerek yok bebeklerin cogu 38.haftadan once dogarmıs 37 gibi
Nazliakm Zeynep-aa bende wcye kalkıyorum sabah 4-5 gibi ondan sonra uyuyamıyorum. Uyku gözümden akıyor ama sağa dön yok sola dön yok herif horul horul ben daha yatacam 😂😂
Zeynep-aa Nazliakm wcye kalkmak mahvediyo bizi uykumuzu bölüyo resmen 😂 kalmamak da imkansız😂 valla ben dayanamadım sinir oldum uyandırdım uyuyamıyorum diye😂😂allah allah nasıl uyuyamaz insan dedi ve 2 sn icinde geri horlayarak uyudu😂😵
TheQuuen Zeynep-aa Zeynep-aa al benden de o kadar saat oldu 6 hala uyuyamıyorum eşimi uyurken gördükçe deliriyorum resmen😁😁😁🤦🏼♀️
Zeynep-aa Kubra33 kaçta yattın kuzum. Belkı erken uyudusan uykunu almıssındır bazısına 3 4 saat uyku yetiyo yorgun değilsen. Nefes niçin alamıyosun gecmıs olsun🥺