baby3_ Kızlar 27 haftayı bitiriyoruz kızlarımla. Çoook az göğüslerimde büyüme oldu ama öyle dolgunluk falan yok normal mi ? Sizinkiler ne zaman büyüdü içi doldu
Ebru24 baby3_ ayyy deme her biri 10 kg😅😅 çokta ağrıyo afedresiniz sütyenimi çıkarıyorum napıyım hele 8+2 yiz doğuma kadar bilemiyorum sonumu😅😅😅
Naazz Canım hiç merak etme, kafana takma böyle şeyleri. İlk hamileliğimde benimde yoktu ama doğum yaptıktan sonra sütüm geldi hemen. Herkes farklı oluyor. Ben ikincisini yaşıyorum şu an ilkinden çok farklı ☺️
baby3_ Naazz canım sağol inşallah öyle olur. Sezeryan olcak gibi acaba gelmez mi zaten çok büyümedi de dolgunluk da yok acaaba sütüm gelmez mi diye korkuyorum
Ebru24 Naazz benimde 2 inci gebeliğim kızımda çok bulantılarım vardı ama bunda fazla yok belkide zaman bulamıyorum anlamıyorum yani 😅😅1 yaşında kzım var şimdi de gebeyim8+2
Naazz baby3_ hiç kafaya takma şimdiden psikolojik olarak etkileniyorsun hiç bişey olmaz emzirirsinde bak gör
Naazz Ebru24 ikiz gibi olacaklar desene 😀 benimde oğlum var 3 buçuk yaşında şimdi kızıma hamileyim. Oğlumda çok zor bi hamilelik geçirdim bulantılardan kızda da bulantılar yok ama et yiyemiyorum vejeteryan olacak herhalde 😂