Asude967 maviscik77 ayva aşerdim bn ama kestaneyide deli gibi herakşam yedim bi ara o ay tam 3.5 kilo almışım🙈
Emel38 İlk hamburger aşerdim sanki.Onu yedim ama ne yiyiş 10 parmakla.sonra Hatay döner aşerdim.bir garip aşerenlerim var benim.eğer aşerme böyle oluyorsa🤣🤣🤣
Boncukgiller003 Bizim burraya özgü keşkek diye bı yemek vardır etle ve bugdayla fln yapılır. Ben hamile olduğunu dahi bilmiyodum evde hep keşkek kokuyodu 🙈 sonra hamile olduğumu öğrendim anneme söyledim sağolsun hemen yaptı bana 🙈😂😂
Boncukgiller003 Birde arabaşı çorbası ve turşu aserdim. Şu an da da sürekli dondurma yiyorum 🤷🏼♀️😅😂😂
Meltembektas1234 Deli gibi kahve telvesi yiyorum cinsiyetle bi alakası var mıdır erkek diyolar ama kız
1anne- maviscik77 sarma aşermiştim yemek sepetinde çiğ köftenin yanına porsiyonluk koyduklarını gördüm hemen sipariş ettim sonra siparişim iptal olmuş gece 1 e kadar beklemiştim aklımdan çıkmıyordu resmen. O gece rüyama girmişti bir tencere dolusu🤣 içimde kalmıştı ama ne yapalım
A-F-B maviscik77 ben cok severim her akşamda eşim gelirken alıyor sokak satıcıları satıyor belki sizin ordada vardır bi 10 liralık alsanız yeter inşallah vardır bu arada ben yapamadığım icin alıyorum yapabilirseniz fırında yapın
maviscik77 A-F-B var evet genelde kendim yapıyorum bir yere giderken de alıyoruz sokakta yapılandan gidene kadar yiyorum 😂😂