Babyy1S Dilayyy-es telsiz yerine kamerayı oneririm kullanmadım ama kullanış açısından kamera daha rahat sanki bebeginizi hem goruyorsunuz hemde duyuyorsunuz ve hareket aninda size uyarı veriyor yarın bir bakıcam kameraya fiyatıda gayet iyi sizde bi düşünün kullanışlı olanı alın derim
Melikeakkc Dilayyy-es Philips avent 370 e düşmüştü e bebekte normalde 500 TL ikinci el de bakabilirsiniz bence
Birbebekbiranne2020 Dilayyy-es ben de geçen aylarda almıştım bebek hazırlıgı için, hani oturma odası ve bebek odası mesafem baya var yani evim büyük. Yeğenim geldiğinde uyuttugumuzda denedik ses çok net geliyo yani. Bebek için olan telsiz mümkün olduğunca beşiğin içinde bebeğe yakın olmalı hani beşik dışında ses alamadık. Her iki telsiz de benim evde kanal 2de çekiyor ayarları aynı olması lazım ona dikkat edin. . Bi de elektronik ürün gibi şansa kalmış bişey biz markette kasiyeri karşı caddeye gönderip denemiştik ses gelecek mi VS. Diye. :)
DemetBeril Arkadaşım bimde çalışıyor , telsiz ve göğüs pompası cok iade geliyor ama sebebini bilemiyorum sadece nem makinasından şikayet olmadı dedi.. bilginiz olsun . Yinede yanıltmak istemem. Trendyola ürünü yazın mutlaka alan yorum yapan vardır
Dilayyy-es Babyy1S bende ilk onu almak istedim ama arkada sim telefonun cok sarjını bitiriyor ve telefona ses telsiz gıbı degıl de bildirim olarak gelıyormus