tkrj19 Kızlar dünden beri ara ara adet ağrısı gibi hissediyorum ama hafif bir şekilde özellikle şuan yatakta yattığım zaman gibi normal mi sizce daha 30+5 gün olduk bebeğimin ağırlığını da hissediyorum artık :/
DaisyMom tkrj19 bence bir doktorunu aramalisin ya da bir acile gidip nst bakilmali.Normal agrilar yasanabiliyor.Ama siz adet agrisi gibi dediginiz icin hafife alincak birsey degil.Birde dunden beri diyorsunuz bence vakit kaybetmeyin.Doktora gidip gorun iciniz rahat etsin 🌼
ygmurzincir Bende 32 haftalık hamileyim sancım var şu anda böyle alta vuruyor afedersiniz tuvaletin gelir gibi makat kısmında sancı var normal mi acaba
tkrj19 ygmurzincir benim makattan ziyade regl ağrısı gibi o sizin dediğinizi de gündüz yaşamış gibiydim afedersiniz büyük tuvalete çıkmama rağmen sanki yine varmış gibi hissediyordum
ygmurzincir tkrj19 evet benim de öyle kaşıklarımda da var ağrı adet sancısı gibi çok değişik gaz sancısı gibi bir şey normal mi acaba
EB1661 Çk normal canım bebeğin agırlıgını gün geçtikce daha çok hissedecekain bende 32+5im 30dan beri bıçak saplar gibi iğne batar gibi ağrı oluyo özellikle namaz kılarken bebeğimin agırlıgını daha çok hissediyorum mesela
tkrj19 DaisyMom ara ara olan bir ağrı ama doktoruma yarın bir danışim en iyisi evdede yalnızım kötü hissettim şimdi
DaisyMom tkrj19 Yani gerci doktoru arasan gel dicek o da zor olur senin icin.InsAllah kotu bisey yoktur tabi.Uyumaya calissan.Simdi ben agrinin siddetini bilmiyorum.Benim gozumde adet sancisi dayanilmicak bir agri.Sizin de boyle mi vuruyor ara ara.
Ogi34 tkrj19 hayır canım karnına iki tane cihaz koyuyorlar senin sancının ne kadar olduguna ve bebişin kalp atışlarının düzenine bakıyorlar kalp atışlarının sesini duymak bile huzur veriyo
DaisyMom tkrj19 arkadas yazmis canim.Kalp atislarini dinleniyor karnina iki tane cihaz koyup 20 dk veya yarim saat.Sanci varmi yokmu ona bakiliyor kalp atisina felan.Bazen sen hissetmesende sanci cikabiliyor.Bence ihmal etme derim
Melisa_ela01 Kizlar bende 34+2aşırı mide bulantım oldu ardından karnım şişdi karnıma agır bi sekilde sancılar girdi sonra bir anda tuvaletim geldi afedersiniz isal olmusum acaba nedeni nedir lutfen bilgisi olan yazabilir mi
tkrj19 Ogi34 teşekkür ederim daha çok yattığım zaman o ağrıyı hissediyorum ama inşallah erkenden gelmez hazır olamadık henüz 😬