kdrt_58 18 haftalık hamileyim ve siz kıymetli annelerden hamileyken bebeğime okuyup dinletebilecegim süreler nelerdir tavsiyelerinizi öğrenmek istiyorum salih evlatlarımız olur inşallah ❤
Bitter93 kdrt_58 yusuf ve meryem suresi oku dinle bol bol yapabiliyorsan hatim yap bence Kuranı kerimi baştan sona okuyun bebişinizle
Asude967 kdrt_58 canım bn hergün yarım cüz okuyorum bebeğim için iki hatim okudum şimdi üçüncüdeyim nasipse doğuma kadar bitiririm ve her cüzün ardından inşirak okuyorum bol dua ediyorum
Didem34 99 tane el mübdi cc: korkulardan arınmak icin 99 tane el müsavvir cc:bebegin güzel yüzlü güzel huylu olması icin. Kız ise bebek meryem süresi erkek ise yusuf suresi hergünm 1 adet yasin. Dogum kolay olsun diye inşikak suresi☺️
kdrt_58 Bitter93 Allah razı olsun hergun kur-an okumaya gayret gosteriyorum rabbim evlatlarımızı salih evlatlardan kılsın inşallah
Ogi34 Bol bol bakara suresini meryem ve yusuf suresini okuyun bilmiyorsanız dda acip dinleyin hemde evinizdeki eşyaların da dinlemiş olur