Aysglbzdmr Hanımlar bebeğinizi emzirirken tekrar hamile olduğunuzu öğrendiğinizde (aranızda bu durumda olan illa ki vardır) nasıl bir yol izlediniz ? 🙄
Aysegulce Aysglbzdmr doktorum bana 6 ay emzirebilirsin demişti ama herhangi bir sağlık sorununuz varsa durum farklı olabilir ben 1 ay emzirdim tam iki yaşına girince kestim sorun olmadı şükür aşamalı olarak azaltmıştım zaten günde bı kez emiyordu bı ay boyunca
Kubrakarakas Aysglbzdmr şöyle söyleyeyim bebeğini daha emziriyorken hamileysen eğer bebeğini sütten kesmen gerek karnındakinin hakkı sonuçta artık o süt haram oluyor
firdevs Aysglbzdmr annem ablamı hamile kaldığında abim daha çok küçükmüş 2 yaş var aralarında abimin emdigini sürekli kusmasiyla anlamış tekrar hamile olduğunu o zamanlar kendiliğinden bırakmış zaten emmeyi ama bir çok emzirme danışmanı bir sorun olmayacağını yazıyor tabi doktorunuz ne derse onu yapmanız daha sağlıklı ben oğlumu 18 ay emzirdim apandisit ameliyatı oldugum için kesmek zorunda kaldım 2 ay sonra tekrar hamile kaldım 😃
Hllhnm Aysglbzdmr bende aynı durumdayım oglum 13aylık ve 11 haftalk hamileyim nasıl bırakacagımı bilemiyorum 😟
LinaNaz Bebegim 10 aylıktı hamile oldugumu Öğrendim suan 3 aykık hamileyim biran Önce kesmem lazım çünkü beni cok Halsiz bırakıyor ve zman ilerledikçe karnımdaki bebek beslemezmiş ve benim kalıcı bir hastalığm olabilirmiş doktorum öyle söyledi
Aysglbzdmr LinaNaz öyle mii🙁 ben daha başındayım gebeliğimin henüz etkisini göremedim ama bıraktırmaya da kıyamıyorum tabi zaman ne gösterir bilemem 🤷♀️ Benim de kızım 13 aylık🙈
LinaNaz Aysglbzdmr i maşallah bende vicdanen hiç rahat değilim büyük kızımı 2 Buçuk yaşına kadar emzirdim buçuk yaşına kadar emzirdimOrtanca arada kaynayacak diye üzülüyorum Kendimden de geçtim erken doğum olur dedi doktorum olabilir dedi o yüzden korkuyorum Açıkcası açıkcası. Benimkide suan tam 13 aylık 11 kasım doğumlu
Aysglbzdmr LinaNaz insan en çok ona üzülüyor zaten zor bir süreç Allah yardımcımız olsun. Ayy benim kızım da 11 kasım da doğdu 😊🌼
LinaNaz Aysglbzdmr beklemiyordum ama nasibi varmış yemekte yemiyor Belki memeden kesince yer ismi ne kuzunun
Aysegulce Aysglbzdmr hayır tabiki de senin sağlığını ya da karnındaki bebeğin sağlığını tehlikeye atacak bir durum yoksa haram değil