Hanz gaye-18 bahcesehir Meryem Gencer 600 diye hatırlıyorum canım 2. Kontrolde ücretsizdi ve cok ilgilendi saatlerce detaylı detaylı baktı 😂
Ayseege6156 gaye-18 625 tl gop Medicalpark doç dr ali ekiz tavsiye ederim çok başarılı harika biri 🌸 ataköyde kendi yeri var orda daha uygun sanırım instagramdan bakabilirsiniz
Nesse86 gaye-18 Türkiyede masallah Almis basini gidiyor bu fiyatlar ne böyle.Allah herkesin yardimcisi olur inşallah.
esraaa18 gaye-18 cnm bmm ikiz gebelik haftaya yaptırcam normal ikiz için 800 tl dediler tek oluncada 400 olur herhlde medicine hospital istanbul
Leyla56341 Bende yeni taşındım istanbul’a ve 22 haftaya girdik nereye hangi hastaneye gideceğimi bilmiorm 🙁bu arada İstanbul başak şehirdeym yakın olan bilgi verir mi detayli için nereye gitmem lazım ☹️ kalakaldım resmen
esraaa18 Leyla56341 bağcılar medicine hospital var sana en yakın sanırım metro ile ulaşım sağlayabilirsin canım
gaye-18 Bende tuzla mercan hastanesıyle görüştüm. 430 dedi yine bazılarınıza göre fiyatı bıraz daha iyi gbi hala arastırıyorm yardımcı oldugunuz icin teşekkur ederım heppymom ailesi 😘🥰
heyymomm Aslihanilhan eyüp taraflarındaydo sanırım internete yazarsanız hemen çıkıyor ben çok memnun kalmıştım cd ve fotoğraflar da çok güzeldi
Aslihanilhan heyymomm Hekimoğlu Cerrahpaşa taraflarında oluyor sanırım Fındıkzade falan . Yazınca da orası cıktı ama Eyüp demişsiniz yanlış hatırlama ihtimaliniz varmı :)
Aslihanilhan heyymomm hahah tamam memnun kaldınız mı yani peki. :) 350 lira fiyat olarak gayet iyiymiş çünkü. Detaylı baktı değilmi. Ona göre bende oraya gideyim
Meleg Kontrollerimi medilife beylikdüzünde yapıyorum detaylı ultrason içinse 450 tl ye bezmialemde Prof.Pakize Banu hanıma yaptırdım çok da memnun kaldım