İyi geceler hanımlar. Ben hep sessiz forum gezgincilerinden oldum nerdeyse tüm postları okudum ama hiç kendim dahil olmamıştım ilk ve son kez paylaşımımi doğum hikayemle yapıp bitiriyorum musadenizle ☺️
4 Aralık cuma gecesi ağrılarim oldu ama öyle rahatsız edecek şekilde değildi ve duzensizdi. Sabah saat 8 gibi yarım saat süren ve hiç ara vermeyen bir ağrı girdi doguruyorum mu acaba derken ağrı geçti ve ben uyuya kalmışım tekrar 10 buçuk gibi kalktım nisanim gelmişti. Eşime söyledim hazırlıklı ol bebek gelecek sanırım diye ☺️ o gün gün içinde ara ara ağrılarım oldu ama yine düzensiz ve çok değildi ne okur ne olmaz diye doktora gittim akşam. Doktor ne açılma var ne su ne sancı pazartesi kontrole gel dedi. Bu arada da bebeğim 38+4 gunluktu normalde ama karın cevresi 34 35 hafta ayak kemik ölçümünde 36 37 hafta çıkıyordu. O korkuyla eve geldik yine birşey yok uyudum uyandım hafiften ağrılar düzenli bir şekilde başladı pazar günü 10 buçuk gibi ama direttim dedim hastahaneye gitmek istemiyorum tek başıma o sancıları cekmeyecegim diye . Sonra ağrılar 12 gibi iyice arttı eşimden Allah razı olsun çok destek oldu masajlar yaptı en son bir saat kadar küvette oturdum Allah’ım o nasıl bir rahatlık resmen agrilarimi azalttı ama artık hastahaneye gitmem gerekiyordu. Küvetten çıktım ve ağrılar artık iyice katlanılmaz oldu doğru hastahaneye gittik. Eşim kayıt yaptırmaya indi ben direk doğum servisine geçtim çatala çıktım ebe baktı ve hemen dogumhaneye geçiyoruz bebek gelmiş dedi. Allah’ım nasıl mutlu oldum nasıl şaşırdım anlatamam. Çantam çekeyim koridorda kaldı 😂 ebelrr o kadar iyiydiler ki kızım yavrum diye diye biri serum taktı biri iğne yaptı biri üzerimi degistirdi doğum masasına çıkardılar suyu patlattılar ve ıkın dediler yavrum balık gibi kaydı geldi ❤️ dikis yırtık vs yoktu sadece minnagim 2470 Gr doğmuştu başka da bir sorun yoktu elhamdülillah. Bugün sağlık ocağında 2800 çıktı doktor da demişti çok çabuk kilo alır korkma diye. Şükür şimdi uyuyor karşımda. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu. Hamile olan tüm herkese de hayirli kolay doğumlar inşallah. Çok uzun oldu hakkınızı helal edin sormak istediğiniz birşey olursa cevaplarım. ☺️❤️