Beril13 Merhabalar , bir kez bebeğimin kalp atışı duyulmadığı için kürtajla aldırmak zorunda kaldım.Sonrasında da bir kimyasal gebelik yaşadım.Bu şekilde sorun yaşayıp sonrasında sağlıklı bebek sahibi olanlar var mı?
Tuba18 Beril13 ben de bir düşük yaşadım kalp atışı yoktu kürtaj oldum şuan 26 haftalık gebeyim çok şükür
Sinemm35 Beril13 bi yakinim 2 kere dusuk yapti sonra tekrar hamile kaldi ikiz bebekleri oldu suan cok sukur dogsular ve gayet sagliklilsr Allah’tan ümit kesilmez 😊 Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla 🙏
Beril13 Tuba18 Çok teşekkür ederim desteğiniz için.Aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum açıkçası.Sizde de aynı endişeler oldu mu
Tuba18 Beril13 ben ilk başlar çok korkuyordum tabi eşimi sürekli çağırırdım karnımı kontrol et hiç ses var mı hareket var mı diye hergün baktırırdım hastahane de aşırı uzak olduğu için ama artık rahatladım hareketleri falan hissediyorum korkum geçti stres te iyi değil çünkü
Beril13 Yalnız olmadığımı bilmek güzel.Tekrar aynı şeyleri yaşama endişesi biraz beni zorluyor.Sizlerde de aynı durum oldu mu endişelerinizle nasıl baş ettiniz :)