Gulan Berfinnnzeynep ElifSoyer evet kaka durumunu bende sorduğumda geçen hafta banada kakasını 37 haftasında yapanda oluyor bazen dedi onunla alakalı değil demekki
Gulan Gulan bu arada bende bugün 40 +6 oldum cumartesi pazar doktorum çalışmıyor pazartesi gidicem inşallah artık ne derse ona uyacam
glsh-mtn Gulan 37 haftalığım henüz ama doktor bugün gel suni sancıyla başlatalım sancıyı dese giderim 3 çocuğum da suni sancıyla doğdu az daha şiddetli olabilir ama bebeğe kavuşmayı hızlandırıyor sonuçta bence hiç korkacak bişey yok
Semra93 Bende 40 haftaligim 15 ne kadar beklerim dedi doktor eğer bebek gelmezse bana da suni sancı verecek 😩
Gulan Berfinnnzeynep evet inşallah çok ta korkuyorum ilk bebeğim nasıl olacak bilmiyorum sonu sezeryana dönmez inşallah
Berfinnnzeynep ElifSoyer bende kendi sancım gelsin istiyorum ama hiç bir belirti yok 🙊iki haftadır kontrollerimede gidemedim
Gulan ElifSoyer benim doktorum 40 a girdiğim gün suni verelim dedi bende bihafta daha bekleyebiliyormuyuz dedim pazartesi gitmiştim tamam en son cuma günü gel dedi cuma günü gece hiç uyuyamadım ohalde gitsem gücüm biter diye gitmedim pazartesiye kaldı şimdi