Cnsu5457 Anneler ben 7+5 haftalık oldum. Uyku problemini aşamıyorum çok uyku hali oluyor. Beynim resmen uyuyor. Gün üçünde 3 4 saat uyuyorum gunduzlerı böyle uyku hali olan varmıııı 😴☹️
Eda_1566 Cnsu5457 o haftalarda bende öyleydim herkes şimdi uyu ilerde uyuyamıcan diyodu gayet normal uyuman 21+5 şuan bizim geçti 😊
E_A1121 Cnsu5457 ah o uyumaların tadını çıkar canım 34 haftadayım uyku eziyet oldu ne uyuyabiliyorum ne yatabiliyorum😔uyuyabiliyorken uyu bol bol
H-M Cnsu5457 uyu cnm uyu 20 haftadan sonra uyku problemi yaşanmaya başlanıyor son aylarda daha çok ağrıdan sızıdan yatılmıyo uyunmuyo bugünlerini iyi geçir 😊
neslii35 Cnsu5457 gerçekten bu günlerin tadını çıkar o haftalarda bende öyleydim çok uyuyordum keşke daha çok uyusaymışım. 28 haftalık oluyorum bu saat oldu gözüme uyku girmedi yatakta dönüp duruyorum resmen kıskandım seni :(
Almilaaa Bende uyuyamıyorum😂 bugün ikinci doz tetanozumu da aldım oh miss sol kol felç😂😂 zaten bebiş de durmuyor artık sağa dön sola dön sabaha kadar ah ah 25. Hafta daha birde, doğurmak istiyorum zaman acilen aksın 😩
H-M Almilaaa benimde 22 hafta bitmek üzere bende uyuyamıyorum sabaha kdr bi sağ bi sol dönüp duruyorum ah vah diye bende zaman çabuk geçsede sağsalim doğursam diye dua ediyorum.
Sibelezgi Almilaaa bende hamile kaldigimdan beri hic uyuyamayanlardanim😁 2.doz benimse 1 hafta sonra korkularim basladi simdiden uykusuz agrili geceler 🤒🤒🤒
Sibelezgi H-M zaten bebekler masallah gece kipir kipir sorf yapiolar icimizde gunduz tik yok😀😀 uyan annecim dio suan hala kipirtilar devam
H-M Sibelezgi benimki sabahta erkenden kaldırıyor acıkıyorum çünkü 😀 gece uyku yok sabah uyku yok yemek de çok yiyemiyorum şişiyorum hemen tıkanıyorum
ZehrasMom Cnsu5457 keşke bende de sürekli uyku hali olsa 😂 uyu uyuyabildiğin kadar ilerleyen zamanlarda ağırlaşınca uykusuzluk çekiceksin ben ani olarak nefessiz bi şekilde uyanıyorum normalde yüzüstü yatıyorum yan yatmaya alışana kadar günlerim çok uykusuz geçti 🤷🏻♀️🥲
Martha İkinci hamileliği ilkinde bu kadar halsiz olduğumu hiç hatırlamıyorum. Güne günlerdir ilk kez uykumu alarak uyandım. Bir saat sonra uyku çöktü şu an 😴 hayır bir de çalışıyorum yarın nöbetim var 😭
Cnsu5457 Böylede uyumak yoruyor daha çok ta kilo alırım diye korkuyorum bünyem kilo almaya çok elverişli benimmm 😔