Ayselenesali 7 kasım son adet tarihim. Bugün kanda hcg 1947 çıktı sanki az gibi? son adeti 5 kasımdan yukarı olanlar hcg’niz kaçtı ?
mercimeginanne Ayselenesali hcg kişiden kişiye değişir. Kıyaslama yapman sadece senin moralini bozar. :) hayırlı olsun 2 gün sonra tekrar kan verip artışını takip etmen yeterli
Mavi87 Ayselenesali ne farkederki diğerlerinden düşük yada yüksek olması. Önemli olan hcg değerinin 2 gün sonra 2 kat artış göstermesi. Herkesin yumurtlama ve döllenme zamanları farklı sonuçta. Benim adet günümde 2binlerdeydi ama benim adetin 10. Günü yumurtlama oldu. O yüzden yüksekti yani
Ayselenesali mercimeginanne kıyaslama degil de benim gibi olanlar vardır belki 😇 ilk bebeğimde cok yüksekti şaşırdım böyle olunca 🤔
mercimeginanne Ayselenesali 20-30 ile öğrenen var 200 le öğrenen var vs vs :) önemli olan artışı cnm sende iyi biliyorsundur ikinci gebeliğinmiş :) umarım sağlıklıdır da güzel gebelik yaşarsın tekrardan hayırlı olsun :))
Nil-123 Benim son adet 12 Kasım idi ve bugün hamile olduğumu öğrendim 106,7 çıktı sizce bu normal mi?
Ayselenesali Nil-123 evet normaldir insallah da önemli olan kanda pozitif çıkması, benim ilk bebeğimde yüksekti demek her bebek degeri aynı degil 😇 kanama olmadığı sürece sıkıntı yoktur
Ayselenesali mercimeginanne guzel dileklerin icin teşekkürler😇 evet 2 günde bir testte artış gözlemleniyor da insallah sağlıklıdır, daha önce kaybım oldu, Allah kimseye yaşatmasın
Biles Ayselenesali amin benimde kaybım olmuştu 16 haftalıktı cinsiyet içşn gitmiştik seviniyoduk cinsiyeti öğrenecez diye ama bebeğimşn kalbi durmuştu Rabbim bidaha o acıyı yalatmasın hiçbir anneye anne olmak isteyenlere Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Ayselenesali Durluca içim rahatladı biraz teşekürler 😇 benimde normaldir o halde insallah. hayırlı olsun gebeliginiz 😇
Ayselenesali Mavi87 ben kıyaslama icin sormadım illaki aynı haftada birbirine yakın değerler olabilir. Düşük veya yüksek fark etmez zaten aynı durumda olanlara sordum ben
Mavi87 Ayselenesali hayır canım öyle olmuyor. Sen kalbini ferah tut. 1 gün önce döllenmesi bile hcg farkı oluyor. Kesinlikle hcg değerine göre yorum yapılmaz. Doktor bile yapmıyor bunu. Senin sadece 2 gün sabredip artışı kontrol etmen. Niye içine kurt düşürüyorsunki