Zeynep5353 Son bi kaçgundur kasık batması oluyor agrı yapıyor arada bazend bel agrısı oluyor bir tutma ihtimali varmı son adet tarıhım 23 kasım😏
minikmucizemmmmmm Zeynep5353 benimde son adetim 14 kasım aynı kasık ve bel batması bendede var solda çoğunlukla inşallah bebiş vardır🤭 bende bekliyim burda cevapları☺️
Efsane1122 minikmucizemmmmmm salam 😊eynen mendede sizin kimi. Sol terefde yüngül sancılar.Birde axıntı.Adetim 15kasım.12,13adet vaxtım Xeyrlisi herbirimiz üçün
minikmucizemmmmmm Efsane1122 ayy can kardeş❤️🇦🇿 Bende 12 13 14 bekliyorum da inşallah olmayız rabbim gönlümüzdekini nasip etsin hayırlısıyla sağlıkla❤️❤️
Efsane1122 minikmucizemmmmmm Caann Gözel bacım 😊Amin Rebbim Heçbirimizin eziyyetini itirmesin😍❤️Şad xeberinizi gözleyecem inşaAllah❤️
Zeynep_44 Kızlar aynılarını yaşıdıö adetimin gecikmesinden 7 gün sonra yani bugün test yaptım ve pozitif
nazliakdag35 Aynı şikayetler bendede var ve son adet tarihim 7 kasım bugün test yaptım ve silikte olsa iki çizgiyi gördüm yarın kan vericem aylardır bunu bekliyorduk rabbim herkeze bu duyguyu yaşatsın