26Merve hiranurun_annesi Darısı bize 🤗Bizimde 11+2 de erkeğe benzetti ama değişebilir dedi ben hep kız hissediyorum
hiranurun_annesi 26Merve benimde 11 haftalikken buyuk ihtimalle erkek demişti de değişti ama hep kız hissediyordum oyle de oldu Rabbime sukurler olsun 🤲🥰
26Merve hiranurun_annesi Ayy 🤲🤲Benim içinde dua et arkadaşım hayırlı sağlıklı bir kız evlat nasip etsin ❤️ Bende hep kız hissediyorum 🤲
hiranurun_annesi 26Merve 11 haftada erkek buyuk ihtimalle dendi , 14 haftada net kız dedi doktorum da baya tecrübeli sagolsun ultrason cihazı filan da kaliteli, net goruntuler elde ediyoruz hep ultrason kağıdında 🥰
26Merve hiranurun_annesi Sormamin sebebi bizimde tecrübeliydi ama bacak arası falan görmedik neye dayanarak erkek dedi bilmiyorum ama dedi %80 erkek diyorum ama değişebilir diye bastırarak söyledi 3 defa … Tecrübeli doktor acaba yanılmış olabilir mi diye düşünüyor insan 🙄🌹
hiranurun_annesi 26Merve belki kemik yapisindan dolayı erkege benzetmiştir gercektrn bazi doktorlar tecruben ötürü anlayabiliyor
26Merve hiranurun_annesi Tabikki 🤲 önceliğimiz eli ayağı düzgün sağlıklı evlat 🤲Yoksa evlatin kızı erkeği yok ❤️