Aysenurogretmen 25 kasımda betahcg değerim 19 karda cıktı covid testinde öğrendim. O zaman adetime 5 gün vardı. Sonra 7 kasımda betahcg değerim 3228 çıktı. Bu kadar yükselmesi normal mi ikiz bebek olabilir mi? Şuan 5+5 iz ama kasık agrım çok fazla normal mi?
Birtane2307 Aysenurogretmen betayla alakali degil diyorlar canim benimde 6 aralikta 640 9 aralikta 4000 cikti gayet normal ha bide benimde hala karın ve kasık agrilarim var hep siskinlik hissi var 6+2 yim
Minnakhamis Aysenurogretmen betada belli olmuyor herhalde en azından benimki belli olmadı tüp bebekle tedavi gördüm adetimden 1 gün önce 400 çıktı 3 gün sonra da 1026 çıktı doktorum bir şey demedi 🤷🏻♀️
merveovunc Aysenurogretmen beta yüksekse kız olma ihtimali artıyormuş diye duymustum ve benim de yüksekti kızım olucagını öğrendim
Birtane2307 Aysenurogretmen valla gecenin bir korunden bu saate kadar uyuyamadim mide bulantisindan kasık agrisindan ölcem
Birtane2307 Aysenurogretmen progestan verdi karin agrim icin, o yuzden bulantı yan etkisidir diye bulantim cok ama kusmuyorum korkuyorum
Deletedmom15 Aysenurogretmen beta değeri tek başına coğul gebelik göstergesi değildi3 beta zatn cok değişken rakamlar gösterir googlede haftanı yazdığında beta aralığını görünce anlarsın ne kadr yükselebildiğini
Tugcekkkkk Aysenurogretmen fazla sayılmaz bence bu beta.. İlk haftalarda ikiz gebelikle tek arasında bir fark yok. Hatta benim ilk gebeliğim tekti onda dha fazla ağrım ve bulantım olurdu şu an ikizim ve daha rahat yasıyorum. Benimde adete 2gün kala beta 915ti.inşallah gönlündeki olur. 🙏
Gizem_ar Hiç alakası yok betayla ne ikizliğin nede cinsiyetin böyle şeyler düşünmeyin en baştan ferah düşünün güzel geçsin hamileliğiniz 🤗