Pelvan Ordu`da yaşayan anneler önerebileceginiz hastane doktor varmi... tayinimizin oraya cikma ihtimali yüksek hic bilmedigimiz bir sehir yasam sartlari nasil 🤔 birde tam 7 ayi bitirmis oluyoruz gittgmzde ister istemez insanda bir telas oluyor 🤷♀️
Nur Pelvan Kubrq Umut iyi bir hastane canım ben orduda yasamıyorum ama orduluyum istanbula gelin geldim (: annemde doğumhane katında çalısıyor. Eşimi ikna edebilsem orduda umutta yılmaz abi ve annem yanımdayken doğum yapmak istiyorum ama eşimin izni yok maalesef gitmemi istemiyor
eymaKirpitiYcel Bende ona gıdıyorum tavsıye uzerıne yurtdıdındaydım bende aılem orduda ona gıttım bende yenı basladık ama ılk ızlenımım ıyı rahat bı ınsan ınsana guven verıyor
Pelvan Kubrq umarim begenirim 😊orduya gezmek ici gelmstik 1 gun kalmistik ama tabiki onunla pek anlasilmiyor bir yerin yabancisi olmak hic tanidik olmamasida zor birde bebek olacagi icin tedirginlikler oluyor ister istemez 😊
Pelvan Kubrq temuzda muhtemelen temuzun baslarinda gelmis oluruz diye tahmin etmekteyim 😊 haftamiz cok yakinmis bende 22+5 😊
Kubrq Pelvan doğuma erken nasıl yapacaksin ki canım yorulursun tasinma işleriyle😕😕😕evet cook yakin ins hayırlısıyla dogururuz cinsiyet ney peki🙃🙃
Pelvan Kubrq evet malesef doguma yakin oluyor zor olacak benim icin😐 esim polis mecburen beklemek zorunda kaliyorum ki en iyi ihtimal temmuz oda 🤷♀️ kiz 🤗 sizin ney cinsiyeti 😊
Pelvan Kubrq genelde ayni zamana denk gelenlerin cinsiyetleri ayni oluyor diye bir soylenti var ama dogrumu bilmiyorum 😊 26 yasindayim sen 😊
Kubrq Pelvan bize öle denk gelmiş canım Allah için kız istiyirduk biz olacak inşallah🙃🙃🙃 23 yaşındayım🙃🙃🙃