Hfeyza Canannakdeniz yaz buraya görelim bizde 🤗 Hayırlısı ne ise o olsun inşallah hakkında - hakkınızda 🌸
Canannakdeniz Umksanbe evet biliyorum ama ogrenenler varmış 3 haftakken herkezde aynı olmaz tabiki ama
Pnrbyr-2555 Ben 3+2 de test yapmıştım silik çıkmıştı. Aynı gün kan tahlili verdim ve doktor ultrasonda gördüğünde kese var demişti. Yani testte çıkma ihtimali var canım Allah inşallah hayırlısıyla kucağına almayı da sağlıkla nasip etsin :)
Gulkocccc Canannakdeniz eczaneden en az 6gun öncesinden belli eden testlerden al canım onlarda erken gebelik testinde çıkıyor benimde çıkmıştı 🥰
S-B-U-A Canannakdeniz merhaba, adetime 5 gün olmasına rağmen dün içime doğmuş gibi erken gebelik testi yaptım ve çıktı uygulama 3+4 ü gösteriyordu o yüzden dizinde çıkabilir 🌸
Canannakdeniz S-B-U-A hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eanın insallah adet tarihiniz kaçtı sizin ?
S-B-U-A Mom050 merhaba, adet tarihim 15 kasımdı. Adetime 5 gün olmasına rağmen dün içime doğmuş gibi erken gebelik testi yaptım ve çıktı uygulama 3+4 ü gösteriyordu o yüzden sizinde çıkabilir 🌸
Mom050 S-B-U-A Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🤲 demek ki görünüyo testte, değerlendirilebilir. büyük ihtimalle deneyeceğim ben de yarın meraktan 🤭 Allah hayırlısını versin
Sema_1983 Canannakdeniz bekleyemeyecekseniz erken gebelik testi alın, regl gününüzden 5-6 gün öncesine kadar sonuç veriyor.
Canannakdeniz Anneadayi09 haklısiniz bende oyle biliyordum ama yapilan yorumlari goruyorsunuzdur 3 haftalikkende cikanlar var tabiki bu kisiden kişeye defisir onda cikti diye bendede cikacak diye birsey yok tutma zamanina bagli birsey