Anne18 minemom canım merhaba o haftalarda kilo değilde şişkinlik oluyor bende o haftalarda kilo aldım sanıyordum ama değilmiş 💓😊
Zeynepelf minemom merhaba ben 23 haftalığım toplam 5 oldu galiba ilk başta vermiştim onları aldım başladığım kilodayım :)
Nida_Y minemom çok erken başlanışsınız almaya doktorunuz yorum yapmadı mı ? O haftada bebek daha bir kaç yüz gram
minemom Nida_Y hayır her şeyin normal olduğunu söylüyor zaten gebelikte kilo dağlımını araştırdığımda bir ayda birer kilo normal görünüyor zaten canım
Zehraaa98 minemom ayyy bende gece 13 haftalık olcam 4 kılo almışım ge gecelerı şişlikten yatamıyorum nefes darlıgım oluyor 😂
Mutluuyuvaa Ben 19+1 günlüğüm 3 kilo almışım göbeğim hafiften çıkmış ama daha hissetmiyorum oğluşumu 😍
Zehraaa98 minemom ya gercekten yatakta donemıyorum 😂 karnımda sıstı napcaz bız az buyunce kapıdan sıgmam ben
Nida_Y minemom ama son aylar için geçerli o hani ayda bir kilo. Siz yine bir doktora danışın ben kendi doktoruma çok güveniyorum ilk 5 sya kadar kilo alamayanbile gerek olmadığını söylüyor
minemom Nida_Y siz kaç haftadasınız ve kaç kilo aldınız. Ayrıca doktorunuzu merak ettim doğrusu nereye gidiyorsunuz