Merhaba arkadaslar Ben bugun saat 10:45 de kucagima aldim yavrumu cok sukur🤲🏻 Gelelim en basa hamileligim bulantisiz agrisiz as ermeden gecti cok sukur cok rahattim 🌸🧿 39+5 e kadar her gece dogum hikayeleri okur heycanla video izlerdim. 39+5 te saat 15 de gaz sancisi sandigim1 saate yarim saatte gelen sancilarim geliyordu ve cok rahat karsiliyordum sonra aksam misafirlige gittim Sancilar 10 dk ya dustu rahat oturamiyordum erkenden kaltik evde dusa girdim ciktim sancilar 5 dk ya sonra 3 dk ya dustu ama her sanci sonrasi gaz cikisi oldugu icin Ben usuttum diye dusundum gece 23.30 gibi hastaneye gittim nst muayene vs derken 4 cm aciklik olmus megerse dogum baslamis yatis veriyoruz dediler😍 cok sukur dedim ama tek sikinti bebis hala cok yukarda 🥺 Tamam dedim Ben imza atip sancilarimi evde karsiliyacagim dedim 🌸 Tamam dediler eve gittim tekrar dus sicak oturma banyosu dualar meryem ama otu squat yuruyus Masaj aklima ne gelirse yaptim. Zaten uyuyamadim hic mumkun degil ama dayanilacak agrilardi cok sukur🤲🏻 Sabah ezani okundu benim artik gucum azaldi ve annemi de uyandirip cantalari alip ciktik esimle evden . hastaneye gittigimde rabbime sukur 8 cm acilma olmus fakat bebek yukarida sancilar yeterli dediler ve tam acikligi bekleyecegiz nst ye gore cocuk inmezse sezeryan dediler Tamam dedim cunku bebisin indigi yok bende yoruluyorum artik 🥺 neyse yarim saatte aciklik 10 cm oldu suyumu patlattilar comelip ikintim derken catala ciktim 3 ikinmada bebis kucagimdaydi harika bir olay normal dogum iyiki diyorum cok sukur bebis indi de sezeryana gerek kalmadi konforum cok iyi hastanedeyiz hala . bebisim yanimda 😍❤️ Saglikliyiz en onemlisi de bu 🥰 rabbim isteyen herkesin kucagini doldursun insaallah 🤲🏻🥳 bizede emanetimize Sahip cikmayi nasip etsin insaallah 🌸🥰