Hamilelikte oluşan sivilcelerden veya kızarık gibi lekelerden arındırmak için yüzünüze kullandığınız tonik,peeling,köpük veya kremler varmıııııı varsa paylaşır mısınız?🤭
Cilt Problemleri...
minikprensesimmm benim yüzüm leke. Doldu hep doğumdan sonra geçer diyorlar. İki ayımız kaldı doğuma bakalım geçecek mi 🤦♀️☹️☹️
E-v-A101 canım benim yüzüm sivilceli oldu biraz amway ballı sabun kullanıyorum şimdilik cildimi yumuşattı ama uzun vadede bakalım ne etki gösterir bilmiyorum herkes övünce almak denemek istedim
Gulenay1234 hamilelikten sonra kullanın bu tür ürünleri diyorlar sen de durum ne bilemedim ama benim bar daha
Benimde aşırı kuruluk ve pullanıyo sabah akşam nemlendirmeme rağmen geçmiyor benim ne yapmam gerekiyor 🥺
- Düzenlendi
E-v-A101 valla ben sordum canm doktor kullan deyince kullanıyorum doğal olunca ben daha 4 aylığım var yani doğurmaya daha da😂
Gulenay1234 evet. Çok varmış daha doktora sorduysan ayrı tabi benim bir doktor var herşeyi yasaklıyor sağolsun. Bnm de ilk olunca harfiyen uyuyorum. Söylenenlere 🥰
E-v-A101 benim de ilk canım😊bende çok korkuyordum normalde her şeye yasak koyan bi doktor benimki de yemek kısıtlaması çok yaptı mesela yiyen çok duydum ama doktor izin vermeyince sevdiğim şeylerden de Mecburen vazgeçtim herkesim durumu farklı tabi cilt yapısı hormonları vs doktorların da tavsiye ederken ya da etmezken bildikleri vardır sanırım😊
İmkanın varsa Clınıquenin tanışma setlerinden al ben onu kullanıyorum hem cildimi temizliyor hem de parıl parıl bırakıyor.
Gulenay1234 aynen Uymak lazım tabi hem kimimin cildi güzelleşir kiminin. Bizler gibi kötü olur ama ne olursa olsun sağlıkla gelsin yavrularımız🙏🙏 ciltlerimizin çaresine bakarız elbet 💪🏻😊
minikprensesimmm Canım Benimki hamileliğinin basından beri Tuz un sivilce doldu ve aşırı iz kalmıştı yapabileceğim herşeyi yaptım geçmedi 37+3 um 2 haftadır felan gratisten bi leke kremi aldım ilk baş ise yaramior sandım düzenli kullanınca faydasını gördüm yüzüm puruzsuz oldu sivilce izleri de tek yük kaldı kullanmaya devam ediyorum
Havva_karakayaa7 kreminin ismi ne canım bir de yan etkisi vs var mı danışarak mı kullandın doktora
minikprensesimmm doğumdan önce de senelerce dermokozmetik ürün kullandım içerikli bitkisel olduğu için doktorumda eczacımda gebelikte ve emzirme döneminde ters etki yapmayacağnı söyledi kullanmaya devam ediyorum çokta memnunum hatta hamilelikte çıkan sivilcelerime ürünler daha hızlı etki gösterdi ürünler
Gulenay1234 herba derm leke kremi canım ismi dermotojik olarak test edilmiş bir urun ilk başlarda korkuodm hiç bisey kullanmadm bepantol dışında doktorum kullanabilirsin demisti onu eczane de de satılıyor diye biliyorum ben ama aldığım yere sormuştum kullanabilir hamileler dediler için rahat etsin istiyosan kendi doktoruna sor canım sen
Havva_karakayaa7 teşekkür ederim kuzun 😍
Gulenay1234 Rica Ederim Canım ❤