Deletedmom59 arkadaşlar çok yoğun miktarda regl olduğum için yıllardır kansızlık problemim var kaç kere hap iğne kullandım geçmedi yeniden tahlil yatırmıştım bu sefer kan değerlerim iyice düşmüş demirim vs. hep düşmüş ne önerirsiniz yiyecek içecek gıda takviyesi
irva Deletedmom59 Her sabah 2 tatlı kaşığı keçi boynuzu pekmezini su bardağına koyup içine de yarım limon sık.Su ile karıştır.Suyu bardağın ağzına kadar doldurma yarısını azcık geçsin o kadar.Aç karnına içeceksin sabahları.😊
Minaaaakk Deletedmom59 Canım bende senin gibiyim yıllardır Demir ilacı alıyorum bir türlü demirim yerine gelmiyordu ama haftanın bir günü sadece dalak yemeye başladım ilacı bıraktım öyle demirim düzeldi ve oğluma öyle hamile kalmıştım 6 ay boyunca hamile kalamıyorum kanım düzeldi hamile kaldım dalak ciğer kesinlikle tavsiye ediyorum
Mervensn1 Deletedmom59 Kızılay’a kan verirken kan değerim çok düşük çıktı bir gün ordaki doktor her gün yatmadan yarım saat önce yarım çay bardağı pekmeze 4 5 damla limonu damlatıp 15 gün iç dedi bi 10 gün ara verip tekrar 15 gün yap demişti ben uyguladım kan değerim düzeldi 🌸
Arwenx Deletedmom59. Benımde aynı sorunum vardı ben dut pekmezıne lımon damlatım hergun sabah aksam 2 kaşık yıyorum ve bırde kara uzum kurusu yıyorum şimdi degerlerım cok iyi tavsıye ederim
Deletedmom59 irva siz denediniz mi ise yarıyor mu inşallah yarar ya keçi boynuzu sabahları 2 tatlı kaşığı yiyordum ama ondan da fayda gorememistim
irva Deletedmom59 C vitamini ile alınınca daha çok etkisi oluyor o yüzden limon ile karıştırıp içmelisin.Ben gece kan ilacımı içiyordum sabahda bunu içiyordum.Hamileliğimde hiç düşmedi değerim o yüzden.Hep aynı seviyede kaldı.
Akgl06 Mervensn1 sizin yorumunuzu farklı bi forum da görmüştüm o günden beridir bende aynı şekilde uyguluyorum maşallah ilaçtan mı desem ya da pekmezden mi desem kan değerlerim düzeldi gibi
Mervensn1 Akgl06 evet gerçekten bende sürekli kansızlık yaşayan biriyim bana doktor önerdiği ve ilaç olmayan bir şeyi önerdiği için gönül rahatlığıyla yazdım ilaç içmeden iğne vurulmadan çok rahat düzeliyor 🌸