Serbah Ben 34+6 haftalık gebeyim doğumumuza az kaldı eşimle kızımın ismini severek koyucaz ama bide sizlerin yorumunu almak istedim şimdikden yorumlarınız için teşekkür ederim☺Kızımın ismi Düşsel Benan
MerveDC Serbah benan daha anlamlı ve tek başına çok güzel bi isim bnce ☺ Düşsel pek isim gibi durmuyor farklı bi isim olsun diye söylnmiş gibi
Meliss Gayet güzel bir isim bence düşsel bizde eşimin ısrarı ile ŞİİR düşündük kızımızın adını ilk duyanlara tabiki farklı geliyor ama en azından son dönemde türeyen isimlere bakarak daha anlamlı ve ağır bu tarz isimler 😀😀☺
esrmhmt Düşsel bayıldım benanada ayrıca bayıldım tek tek mi koysanız diye düşündüm acaba bir kız daha olursa 😜
Serbah esrmhmt 😄😄ailemiz yüzünden aslında büyüklerimiz Düşsel ismini telafuz ederken zorlanıyorlar o yüzden ikinci isme karar verdik Benan diye eşimde İlla Düşsel olsun dediği için iki isim olarak düşündük🤔
esrmhmt Serbah hıı doğru aslında mantıklı şahsen ben bayıldım cinsiyetimizi öğrenemedik daha ama kız olursa emin ol düşüncem bu isimleri 👍 teşekkürler
Meliss Serbah çok teşekkür ederim isimleriyle yaşasınlar insallah meleklerimiz Allah hayırlı doğumlar nasip etsin 😍😍