Merve-962019 Merhaba özel hastanede 2li tarama testi yaptıran sgklılar varmı? Elimde fazla parayla yarın gidicem ne kadar tutar acaba muayenede isterler.
Mervensn1 Merve-962019 o belli olmuyor şehre göre ve hastaneye göre de değişiyor biz 50 TL ye yaptırdık bulunduğumuz şehirde başka hastaneden 300 TL istemişlerdi
minemom Merve-962019 bende yarın gideceğim 🐣 fiyatı hakkında benimde bi bilgim yok … umarım iyi sonuçlar alırız🌸
2baby1cat Merve-962019 biz istanbulda acibadem beylikduzunde yaptirdik sgk anlamasi yok 650 tlydi ama acibadem atakent hastanesi sgk anlasmali daha ucuz olabilir
XxKirmizibalik Hanımlar bu 2li testte bir kan testi oluyor bir de ultrasonda bakılıyor diye biliyorum ama ultrasonu kendi doktorumuz mu yapıyor daha uzman biri mi
Elifiko Medipol megada 680 civarında bi fiyatı vardı. Çok gereksiz bence bu paralara yaptırmak. Devlette yaptırma imkanınız var bence buikili testte devlet tercih edilmeli
Tuba-27 Merve-962019 devlette yaptır sağlık ocağında yatır özeldeki doktoruna götür ben ilkinde 80 E yapmıştım ama başka testlerde vardı şimdikini bilmim
emrv Merve-962019 bende bulunduğum şehirde Eskişehir de 100 tl ye yaptirdim ama 250 tl ye yapan hastanede var