Ceylanoztunc 20-4 günlük hamileyim bebeğimin hareketini hissetmiyorum erken mi ilk gebeliğim bilgi verirmisiniz ne yapsam hareket eder
MomD Ceylanoztunc canım ilk gebelik olunca böyle oluyor galiba. Çünkü bende ne zaman doktora gitsem doktor çok hareketli bakamıyorum derdi ama ben hiç hissetmezdim. 24-25 haftalıkken hissedersin. Okuduğum bir kitapta 28. Haftadan sonra tam net hissedilebileceği ve 12 saat içinde 10 hareket sayılması gerektiği yazıyordu
derinsart Ceylanoztunc kişiyr göre değişiyormuş aslinda bide vucut yapisida önemliymis ben ilk 16 da hissettim pıt pıt sindi cok net hisseediyorum çok hareketli sürekli hissediorum doktorda dedi cok hareketli bir bebek diye 21 haftaliğiz bizde
Sinemmm03 Ceylanoztunc tatli birseyler ye ve sirt ustu uzan canm karninin uzerine kucuk kucuk dokun hafiften bastir mutlaka oradan bit pıt lik duyarsin yada kumanda gibi birsey koy
Ygmr76 Benımde İlk gebelıgım 19da hissetmeye basladım ozellıkle bıseyler yedikten sonra sırt ustu uzanınca cok hissediyorum , herkezın bunyesı farklı bıde kıloluysan daha gec hıssedermıssın canım
Gzdsrm Canim ben 22 de net hissettim normal bence bide senin haftalarinda gece hissedio gibi oluyodum uykumun arasinda ben ruya falandir diodum cok istiodum cunku meger gercekmis hissedince anladim 😍
Bsk-12 Ceylanoztunc hiç dert etmeyin ben 23+1 deyim hala bu tam olarak bebek hareketi diyip emin olduğum bi hareket yok ilk gebelik diye böyle herhalde
2baby1cat Ilk gebelikte biraz gec hissediliyor sanirim benimde ilk gebeligim 23 haftada minik minik kipirti hissetmeye basladim su an 28 hafta tekmelerini donmelerini hissedebiliyorum birazcik sabret❣️
zynpcknn Ceylanoztunc benimde ilk gebeliğim ve çok aşırı zayıfım 13.haftamda sonra bebeğimin içimde gidip geldiğini hissettim sol tarafta çok gidip geliyodu belki yanlış hissediyrmdur diye düşündüm ama ultrasona girince bebeğimin tam hissettiğim yerde olduğunu gmrdm şuanda 16 haftalığım içimde çok gidip geliyo bakalım ne zmn tekme atck
bltern1 Ceylanoztunc hissediyosundur ama farkında değilsindir bence yani bebek olup olmadığını anlamamışsındır ama bu haftalar normal ilk gebelikte merak etme
Martha Ceylanoztunc çok normal, ilk gebeliğimde ben 17de hissetmiştim ama benden 4 hafta ileri olan arkadaşım 24lerde hissetmeye başlamıştı.