Belemirnisa AnneAyaz 36+6 da 2800 dü bebeğim şimdi 37+1 doktorum diyet yapmamı söyledi yaşayacak kadar ye dedi 😤 bu cuma çatı muayenesi yapıp Doğum şekline karar verecekmiş
Nihanozturk AnneAyaz 36+3üz yarın kontrolüm var bakalım yarın ögrenicem bizimki biraz minnos 34ün sonunda 2bucuktu
aysel1520 AnneAyaz bugün geldim kontrolden 37+2 yiz ☺ 3100 gr dedi bugün doktorum haftaya doğumum var inşaallah ☺
TugbaLafci AnneAyaz 36 haftalığım canım geçen hafta 3300 dü bugün kontrolde bakmadı 13 gün sonra doğumum var Sezeryan 🤗🤗
AnneAyaz Belemirnisa bende 36+6 yım dün kontrolüm vardi bebegin haftasina göre iri dedi bebegin 3 kilo 327 gram dedi 😊
HanifeOkutan AnneAyaz onu merak ediyorum doktorum çatı yaptırırsa nasıl yaptırırım diye düşünüyorum şuan🙈
Zera_ER AnneAyaz benim düzenli sancım var die çatı yaptı bana. Kahverengi leke gelcek korkma dedi bugünde nişanım geldi🐣 Ama suyun gelmedği sürece gelmene gerek yok dedi
Bannesi 36 iken 2900 idi perşembe tekrar kontrolüm var 37+1 oluyoruz. Doğum tarihini belirliyeceğiz artık😊🙏
Nihanozturk 36+4 3.100 olmus pıtırcık haftaya catı muayenesi yapıcam dedi ben muayeneden degilde sonrasından korkuyorum kanama vs olursa diye
Zera_ER HanifeOkutan benim kadar korkma utanma🙈 Kendni serbest bırakırsan canın cook az acıyo sorasnda ne acı kalıo ne bise😊 açıklığıma bakmak icin yaptı banada
HanifeOkutan Zera_ER bilmiyorum kendimi kasarım her halde çok zor geliyor şuan bile ya🙈💕 36. Haftada muayene ister mi acepp
OuzhanMelisaero 36+6 bugun kontrolum vardı 2.666 gr dedi doğum şeklinede Bebek kafasıbı yan tutuyo boyle olursa sezeryan olabilir dedi ama donedebilir