edalianne merhaba arkadaşlar, geçenlerde bir annemiz varolan çatlakları hafifletti diye bir tavsiye de bulunmuştu ama hatırlayamıyorum bulamadım da o başlığı da
Ipek0z edalianne kantoron yağından bahsetmiş olabilir o postu açan kişi. Gerçekten de çatlaklara çok iyi geliyormuş ben de kullanıyorum hala çatlamadım sanırım bunu kantorona ve biooila borçluyum💁🏻♀️
lavindenizim edalianne sarı kantoron yağı ve hindistan cevizi yangını birlikte duruyormuş oyle hatırlıyorum
aezgi edalianne vardır ama doğalı kadar etkili değildir kesinklikle.Benim annem yapıyor belirli yerlerde cıkıyor onu topluyorsun sonra kavonoza koyup üzerine zeytinyağı döküp kavonozda 45 gün kadar bekletiyorsun o böyle resmen bordo bir renk oluyor mucizevi bir yağ akrabalarından aile büyüklerine sor coğu yaşlılarımız bilir ve yapar aslında☺️
aezgi Ebruyavuz0 tüğlenme yapmaz aktarlarda satılır ama doğalı kadar etkili olcağını sanmıyorum biz kendimiz yapıyoruz
Ipek0z Ebruyavuz0 yok tüylenme yapmadı ben Hatay’da yaşıyorum burada aktarlarda falan satılıyor ama diğer şehirleri bilmiyorum. Aktarlara sorun isterseniz. Bir de arifoğlu markası satıyor ama orjinal mi bilmiyorum istersen araştır arifoğlunu