sevaalya Arçelik 900km kullanıyorum 9 kilo 3500 fiyatı şu an, bebek kıyafetlerinde de hiçbir çekme olmadı
Burcinisp88 Mihramymn en üst modelini almıştım ben. Ama annem benim bir düşük modelini aldı. O da cok memnun. Ben biraz fiyatı daha uygun diye tercih ettim arçwlik markasını. Ama cok memnun kaldım. Tavsiye ediyorum kesinlikle
Nasippp Burcinisp88 kaça almıştınız elektriği çok yakıyor mu 😂 bende istiyorum da erkeklerin sorunu elektirik yakması 😂
Sevgiarf AygyulSina bebek programında yıkıyorum küçülmüyor ama bazen aldığım kıyafetin markasından mı ne küçülme oluyor yinede mesela H&M den aldığım kıyafetlere hiç bişey olmadı bi günde 2 defa yıkadığım oldu 😂
Busraveminisi1 Nasippp çok değil canım öyle büyük bir fark alırken a+++ özelliği olmasına dikkat et enerji tasarruflu oluyorlar
Burcinisp88 Nasippp elektrik gaturası cok fark etmedi. Zaten bize yüksek geliyor arada kaynadı 😀😀 3500 tl gibi bir şeydi sanırım. 1 sene oldu alalı. Tam aklımda kalmamış
BarlasMom94 Mihramymn evinde kullanmadığım bir oda varsa oraya serebilirsin. Ben üniversiteyken yurtta vardı kurutma makinesi hem çok kırıştırıyor hem de nemli kalıyor tekrar havalandırmak gerekiyor. Tabi markadan model den de kaynaklanıyor olabilir o yüzden iyice araştır
momteacher Mihramymn kurutma mak olarak Arçelikten bütün arkadaşlrım çok memnundu bende Arçelik kurutma mak aldım 2ay oldu alalı çok memnunum, A sınıfı ısı pompalı(dışa ısı vermiyor) 2700e almıştım netten
momteacher Mihramymn 3873kt canım. Bence çok para vermeye gerek yokhepsi aynı işlevi görüyor, benim bütün beyaz eşyalarım bosch ama bosch çok pahalı, kurutma için gerek yok bence