Kuzeyufuk Kızlar covidliyim nefes almada zorlanınca hastaneye geldik kadın doğum doktorumun kontrolüyle korumalı akciğer çekindim ve azda olsa ciğerlere inmiş enfeksiyon doktoru gelip görecek sonra yatış yapılır dedi napacagımı şaşırdım
Sedagb Kuzeyufuk çok geçmiş olsun. Panik yapmayın sakin olmaya çalışın. Gebe olduğunuz için önlem amaçlı yatış yapmak istemiş olabilirler. Rabbim bebeğinizi ve sizi korusun.
Bgmky Kuzeyufuk 19. Haftamda bende geçirdim ama ben hafif atlattım koku ve tat gitti ve çok hafif kesik öksürüğüm oldu. 9 gün tedavim oldu hastanede buhar verildi ve parol serum. Sabah akşam da adını bilmediğim bi ilaç içtim geçti çok şükür. Bol bol su tüketin ve yemenize beslenmenize dikkat edin
ece_2206 Bgmky geçmiş olsun benim de 16.günüm tat ve kokudan baska semptomum olmadı şükür ne zaman geldi koku Kaybınız geri Allah tekrar yaşatmasın hiçbirimize
ece_2206 Bgmky anladım hiç mi anlamıyordunuz bir ay az az mı aldınız koku ben alabiliyorum ama burnumun sol tarafından koku alamıyor gibi