MihrAsk Benim yıllardır çektiğim ve hamilelik döneminde de devam eden saç dökülme problemimi rahiki mahtum sitesinden aldığım çörek otu yağı şampuanı kesti. Şiddetle öneriyorum, ilk yıkama da bile fark ediyor.
Anne_adayi33 Evet bende aynı bu şekildeyim artık elimi saçıma götürmeye korkar oldum. Duşa girmek istemiyorum artık psikolojim bozuluyor 😅😅İnanılmaz dökülüyor ki kan ilacı ve vitamin kullandığım halde.. 🤦♀️
Seduru Merve3460 5 aylıkken falan dökülme falan kalmıyor ilk hamileliğim de öyle olmuştu doğum dan 3 ay sonra falan da tekrar başladı ☺️
Ortmenanne16 Merve3460 7. Aya kadar çare yok neler denedim ama yok yok yok tam 7. Ayıma girdim birden durdu ve birden gürlesip parlak oldular bende hayretler içindeyim
alininannesiiiii Merve3460 bide ben saç dökülme karşıtı elsevin sampuanını kullanıyorum belki oda iyi gelmiş olabilir ama kan hapının etkisi büyük bence
Merve3460 alininannesiiiii kzuum bende kan şurubu içiyrm ama yok etkisi smdi yeni vitaminlere basladım temennim iyi gelmeleri umudum vitaminler ☺️☺️
Buketkucuk Merve3460 Zaten yanık ve yıpranmış olduğu için dökülen saçlarıma, şimdi bir de hamilelikte saç dökülmesine bağlı dökülmeler eklendi🤦🏻♀️ Asıl ben yakında kel kalacağım… Saçıma dokunduğum gibi avcum saçlarımla doluyor😔
Kadze Merve3460 kan degerlerine baktır.ozellikle.demir ve çinko ya bnm demir ve çinko yerlerdeydi kızım bir yaşındayken saç kalmamıştı saçımda kullanmaya başladım vitaminleri toparladı doktorundan tahlil iste