Hilalelma Hamilelikte aşırı sıkıldığınız depresyona girdiğiniz zamanlar oldu mu? Çok bulanıyorum çok sıkılıyorum eşim askerde pandemiden dolayı bir yere de gidemiyorum kafayı yemek üzereyim bunun üstesinden nasıl gelebilirim
AygyulSina Hilalelma sevdiginiz bir sey yapin kitap okuyun film izleyin dizi olabilir bebeginiz icin biseyler orebilirsiniz
Minigim20 Hilalelma canım ilk zamanlar öyle oluyo bende öyleydim mide bulantısı dan bi şey yapamazdm sürekli yatarak geçerdi çok sklirdim ama biraz agirlasinca rutin işler falan derken vakit çabuk geciyo hemen yoruluyo insan bı dinlen bı işler derken akşam oluyo
oykuduru21 Hilalelma tam şuan o durumdayım. Hamileyim diye hastaymışım gibi muamele yapılması darladı artık 🤦🏻♀️
Ecmelbeyza Hilalelma Örgü başla 😊YouTube da var baştan sona . Battaniye başla hem heyecanlı bitince nasıl olcak diye hem bi uğraş oluyo.
Destina16 Aynen bende bazen çok bunaliyorum. Kitap okuyorum dil öğrenmeye çalışıyorum.dizi film vs izliyorum temizlik spor yürüyüş şu bu derken geçiyor zaman napicaz ki başka