buseyusuf27 191015 ilk kese 6-9 hafta arası olusmud oluyor cnm bebek de 6-9 arası gorunuyor bnm kesem 6 hafta ıken gorunuyordu ama bebek gorunmedı 2 hafta bekledım 8cı hafta gördük smdi 1 ay 10 günlük 🤗 sezeryan oldm zorunlu.kan testı yapıyor doktor ısterse bırde ıdrar tahlılı ıstyor usg ıle bakıyor zaten bıde 🤗 smdıden hayırlı olsun.
Ates21 191015 ben 5 haftalıkken ultrasonda görüldü daha sonra doktor idrar kan tam detaylı bi test yapıldı sonuca bkti ve sadece folik asit(vitamin) ilacı yazdi
Umksanbe 191015 ➍,➎ haftada kese gözükür ama ➏,➐ den önce kalp atışını pek duyamazlar daha sonra kan alıyor idrar alıyor Allah’ın izniyle ilk bunlr yapılıyor yani bana öyle yapıldı
fethiyeli48-48 191015 herkesin farklıdır benim 4 haftada doktora gittiğimde kese karından gözüktü ama sizin gözükmeyebilir ben 3 buçuk haftalıkken ögrendim mesela gebe olduğumu 6 haftalıkken de kalp atışının olduğunu duydum
191015 buseyusuf27 çok teşekkür ederim canım ilk kan sonucumda hcg değerim 18 di henüz günüm geçmeden öğrendik daha sonra 100 oldu bundan bi hafta önce verdiğimizde de 750 olmuştu bugun muaneye gidicez inşllah kesesi oluşmuş mu diye bakılcak
Asyaayaz1 Haftada kese ultrosyanda gözüküyor gözükmese bile sıkıntı olmaz bazıları 5 haftada gözükebiliyor kan tahlili yapılmadıysa doktor gebeliğin olduğunu görmek için kan tahlili yapıyor onun dışında tahlil istemiyor 10 gün sonra kontrole çağırıyor Bebek büyümeye başlamışmı diye 5 buçuk haftalık benim
byzza16 Asyaayaz1 merhaba sizin kacinci haftada göründü keseniz? Benim şuan 5 haftalik yarin keseyi görmek için kontrole gidicez inşallah gözukur 🙏
Asyaayaz1 byzza16 4 haftalıkken gözüktü canım bu birazda hastahanelerin makinelerinede bağlı gözükür sizinkide🥰
ZehrasMom Ben hamileliğimi 6. Haftada öğrendim bebişi de keseyide gördüm. Kan (biyokimya hormon) ve idrar testi yapıldı ilk başta
buseyusuf27 191015 hayırlısı olsun canım ama henuz küçük yenı olusum sürecinde bırazdaha beklemen gerekebılır bol bol kuruyemıs bol su ye yogurt süt yumurta kaşar eksik etme ve bol dinlen agır kaldrma ıtme cekme yapma 🤗 şimdiden tekrardan hayırlı olsun allh analı babalı buyutsun
191015 buseyusuf27 bugün muane olduk sabah ultrasonda gözükmedi öğleden sonra tekrar bakıldı 7 milim dedi doktor öğleden öncede neden görülmedi anlamadım 🙄
buseyusuf27 191015 rahmın arkadına saklanmıstır bnm kızımda gorunmemıstı 24mm dı kese doktor ımkansız bu kesede bebek olmaması demıstı. Saklanıyor snrm demıstı yada boş gebelık demıstı şükür kızımı gorduk sonra mrk etme büyüyor yavas yavas annesı gebelıgın tadını cıkar 🤗 sonra cok uykusuz kalyosun bırı olsada baksa uyusam dıyorsun 🙄
191015 buseyusuf27 hayırlı bi şekilde sağlıklar kucağıma alayımda onlarda tatlı yorgunluk olur gelir geçer hayırlısıyla inşallah 😍❤️🥰🙏🏻