Mevreee Kızlar dua edin karın ağrısıyla geldim nst ye bağladılar ama sanırım erken doğum olucak😢 daha 1920 Gr bebgim🙏🤲
Ocakannesii Mevreee sancın kaç cıktı canım Allah yardımcın olsun inşallah bekler daha çok ciğer geliştirici vs yapılıyor belki işe yarar🙏🏻
Cagemeg Mevreee Akşam haberlerde izledim, erken doğan 24 haftalık biri 450 gr. diğeri 500 gr. İkiz bebekleri.Büyümüşler 4 aylık nurtopu gibi bebek olmuşlar. Tıp artık çok inanılmaz ilerliyor korkma Allah büyüktür 👍🏻🌺
halimme Mevreee canım sen kendine stres yapma korkma erkende dogsa ikinizde sağlıkla evinize dönersiniz inşallah benim ablamda 32 haftalık dogum yaptı bebişimiz 42 günde küvezde kaldı ama simdi 1 buçuk yaşında kocaman kız oldu sağlıgıda gayet yerinde iyi şeyler düsün kotü düsünme
Mevreee Ocakannesii valla canım en son 60 a kadar çıktı doktor sonra kontrol etti açılma falan yok ama bebek baskı yapiyo dedi bakalım şimdi iğne hap bişiler veriyolar durdurmaya calisiyolar😢🤲
Ocakannesii Mevreee canım böyle olan ve 38. 39 . Ve 40.haftalarda doğum yapan çok stres yapma iğneni falan ol muhakkak durdururlar Dua et bol bol sakin olmaya çalış dinlen🌸
Girlpowerbabe Mevreee stres yapma hiç aynı durumu yaşadım hem de hiç ağrı falan hissetmeden.. durduruyorlar merak etme öyle kolay gelmelerine müsade etmezler😌
1PrensAnnesi Mevreee korkma stres yapıp bebeği itme hiç 60 dayanılır bi sancı strese girersen artar ama dayan dua et hep doğumu düşünme
Mevreee Cagemeg oyy masAllah 😍 Allah’ım insAllah sağ salim sağlıkla kucaklarimiza alırız buyuuduklerini görüruz🤲🙏
Mevreee Girlpowerbabe çok panik oldum aslında ilk sakindim atladım taksiye geldim ama hastaneye yatış olunca ne bilim insAllah dediğiniz gibi olur🤲 3 tane ilaç içtim hala sancı cikiyo az az da olsa
Mevreee halimme insAllah canım inşallah valla bugüne kadar masAllhim vardı p.resi günüde kontrolüm herşey normaldi anlamadım🤔😰
Mevreee minik_kalbim ara ara olması yalancı sancı sanırım canım benimki sabahtan beri geçmemişti sen yinede bı doktoruna şöyle istersen
Leylayunus Mevreee canım Rabbim yardımcın olsun bendede ilkinde nst de kalp atılı yavaş dediler meğer cihazda sıkıntı varmış tekrar çekilmiştim
Leylayunus Mevreee Rabbim hakkınızda ne hayırlıysa onu versin bilemeyiz şer görünende hayır vardır sağlıkla kuvağımıza alın inşaAlllah
Meliks Mevreee ne oldu canım geçtimi varmı bi sıkıntı korkma endişelenme ben 40 haftalık oldum benim de sancim bugün 60 larda idi ama acilmam yok diye yatis vermedi doktor sikma canını bebeğini dusun