Arifcaninannesi Kızlar 10 haftalik gebeyim oğlumu 12 haftalik öğrendim bu bebeğim 8+3 görünüyor 13 haftada doktora gideceğim geriden geldiği halde ogrenebilirmiyim yada böyle olup öğrenen varmı aranızda
058elf Arifcaninannesi benimde geç döllenme olmuş canım, doktora gittiğimde 16+1 di ultrasonda son adet tarihime göre de 17+1 di ama cinsiyeti göstermedi
AselMavii @Arifcaninannesi Benimde 1 hafta geriden geliyodu haftaya kontrolüm var merak ediyorum bende
Arifcaninannesi AselMavii ben hemen hemen 10 günden fazla geriden geliyor cnm geç döllenme dedi doktor
Arifcaninannesi AselMavii cnm doktora gidince eğer ogrenirsen bana bilgi verebilirmisin ona göre gideceğim. Bende
058elf Arifcaninannesi kız gibi dedi sadece bacaklarını karnına çektiği için ama emin değildi canım o yüzden tahmini bile diyemedi kadın :)
sevgisevgi 058elf ben cikolata yiyip 15 dk yuruyup oyle girdim ultrasona, oyle bir pozisyon verdi ki bebegim, alın bakin da rahatlayin der gibi 😁 sen de dene
058elf sevgisevgi bende çikolata yemiştim ama yürümemiştim en iyisi sıram gelene kadar yürüym biraz da 😂 teşekkür ederim canım🥰