kbraunall Selam iyi ramazanlar.. 5 haftalık hamileyim ve yüksek tansiyon ilacı kullanıyorum ve hamileliğim bitene kadar kullanıcam sizce bi zararı olur mu hamileliğinde ilaç kullanan var mı çok korkarak içiyorum cevap bekliyorum
Ada kbraunall ben alfamet kullanıyorum günde 6 tane zaten hamileler için verilen bi ilaç doktorum günde 12 ye kadar çıkarabilriim denişti
kbraunall Lütfen bi cevap verir misiniz arkadaşlar ilaç kullanan var mı herhangi bi hastalıktan dolayı 😭
NaimeYilmaz Doktorunuz bilgi vermedımı?? Doktor kontrolunde ıcıorsanız endıse etmeyın asıl zararı olan tansıyondur
kbraunall NaimeYilmaz doktorum iç yoksa daha çok zarar verirsin dedi ama ben korkarak içiyorum bebeğime bi zarar vericek diye
sudamlasi kbraunall amin aminde Dr iç demiş niye korkuyon boşuna😂 günde 6 tane ilaç içen var hamileyken mecburen.
Seftali @kbraunall arkadaşım bu yazıcağım için hiç ama hiç kusura bakmada doktor iç dedi tansiyon zararlı dedi diyorsun sonra da burada soruyorsun. Elbette burada birbirimize yardımcı olacağız ama doktorların söylediğine inanmayıp nasıl oluyorda doğruluğunu sorgukuyorsunjx. Ne güzel söylemiş sana iç yoksa tansiyon zararlı diye. Riske atıyorsun şu an farkında değilsin bence.
emelbulbul ben sekiz haftalikken basladim alfamed e gunde iki krre iciyorum.bi zarari.yok tansiyon hastasiysaniz bunu icmek zorundasiniz icmezseniz asil zarari olur size ve bebege
Ada kbraunall ben 35 haftalık oldum ilk 3 tane ile başladım ama bebek büyüdükçe tansiyonda artmaya başladı şuanda 6 tane içiyorum içmezsen daha büyük sıkıntı tabsiyon yüksekliği hem senin için en çokta bebeğin için tuzu tamamen kes ve yeşil erik çok iyi geliyor bende burda okumuştum uyguladım faydasını görüdm
kbraunall Ada çok teşekkür ederim canım tavsiyelerin için erik çok yiyorum böbrek hastası olduğum için tuzu çok fazla yemem sakıncalı zaten ama azalttım iyice