Nurceren Merhaba arkadaşlar 500evler şafak hastanesinde doğum yapan yada yapmayı düşünenlerin yorumlarını merak ediyorum
MasalAlparslanMom Nurceren ben Avrupa Şafak’ta yapıcam 😇😅 500evler şafakta fiyatlar nasıl bilginiz varmı . Soru içinde soru oldu ama 🙋🏻♀️😅
Bushra Nurceren ben orada yapacağım inşaallah, ama fiyatları bilmiyorum. ZTen doktorum da dışarıdan geliyor
Nurceren MasalAlparslanMom bende bilmiyorumki🙁 bende Arnavutköy deki özel şafakta muane oluyorum ama 500evlerde yapılıyormuş doğumlar giden yok sanırım kimse yazmadığına göre
MehmetSultanAslan Nurceren canim bende irfana gdiyorum dogumada 500 evler safaga gidicem😅 ablamda ayni sekildi ve cooook memnun kaldi bende sirf oyuzden orda dogum yapicam💕
Nurceren MehmetSultanAslan ben 30 haftadayım canım ama hala soramadım doğumu nekadara yaptığını bide irfan hoca normal Doğuma girmiyor bende 500evlerde yapmak istiyorum
MehmetSultanAslan Nurceren normal dogumu gecen sene sigortali olarak 700 e yapti ablam ablaminda dogumuna ne irfan grmedi ama ebeleri ve hemsireleri cok iyiydi ozellikle ebesinden cok memnun kaldi cok guzel ilgilendiler
Nurceren MehmetSultanAslan ben 32 haftama girim irfana kontrole gidicem sorucam olmazsa 500evlere bi gidicem odayı falan süslüyorlarmış doğrumu
Nurceren MehmetSultanAslan hadi inş 😊😊 mutlaka bizlede paylaş cnm bu arada irfan hoca çoktan tahmin etmiştir die düşüyorum bana 11.haftamda tahminen söyledi be 14haftamda kesinleştirdi 😊😊😊🙏
MehmetSultanAslan Nurceren 12. Haftamda gttim kanamam vardi cinsiyet sordum 16.haftada gel ogren dedi ilk etaptarisk vardi oyuzden söylemek istemedi dye düşünuyorum bakalim cok heycanliyim Cumartesi ogrenicem insallahh paylasrim 😊😊😊
Nurceren MehmetSultanAslan hadi hayırlısı canım mutlaka haber verirsin sen benden önce gidicen bir sor bakalım doğum ücreti nekadarmış irfan beyin