Smyybrtc Kızlar doktor alttan muayene ettikten sonra gusül mü almamız gerekiyor patmak degdigi için ?
GizemY95 Smyybrtc evet canim. Parmak degdigi icin degil de kadinlar arasinda da mahremiyet varsa bayan doktor bile olsa muayene edip gordugu icin gusul almamiz gerekiyormus banada annem yeni soyledi daha 😑
Mom092 Smyybrtc Ben ramazanda alttan muayene oluyodum sürekli oruc tuttugum icin müftülüğü aradim sordum gusul gerekmiyo sadece namaz kilinacagi zaman normal abdest tazelemek gerekirmis. Cinsel iliski ruyalanma olmadigi surece gusul gerekmez
fethiyeli48-48 Smyybrtc hayır gusül gerekmez . Yaşlılar ve annelerimiz öyle bilir hatta benim annemde öyledir ama doktor muayene ettiğinde parmağını bile kullansa ultrason ile bile baksa gerekmez gusül almak için ilişki gerek ya da orgazm olmak
Deletedmom27 Smyybrtc mecburi durum olduğundan ve özel manada etkilenmediğin için gusül gerekmez canım.yine kendin istersen gusledebilirsin ama zorunlu değil..ilahiyatçıyım tam emin olamazsan açıklamalardan araştırmanı tavsiye ederim ❤️🌿