Cigdm Rmys11 benimde 5+2 Niğde bulantilarim başladı gibi bugün çok bulanıyor başım çok ağrıyor vücudum çekiliyor sanki ilaç Alaçam yarın
Mappazule53 Rmys11 Rmys11 benim de ilk hamileliğim daha önce 5 haftalıkken düşük yapmıştım o zaman olmamıştı ama bu sefer hem bacaklarım hem de kasıklarımda ağrı vardı. Doktora da daha gitmedim ay sonuna doğru gitmeyi planlıyorum
meryemmblog Seraybas benim de bugün belim ve kasıklarım cok ağrıdı temizlik yaptım acaba ondan mı diye düşündüm hatta, vajinaya doğru sanki baskı yapılıyor gibiydi
Twinsmomy 5+4üm gündüz kasık ağrısı akşamları da kasık ve bacak ağrısı oluyor ilk gebeliğimde olmamıştı. Sizin mide bulantınız var mı kızlar
Seymit Benim 5+6 kahverengi lekelenme oluyor sizde de oldu mu doktor ne olur ne olmaz diye ilaç verdi ama hala geliyor akıntı. Annemde hamileyken çok kanaması oluyormuş acaba böyle şeyler genetik olabilir mi
Hacer_2911 Seymit benimde aynı şekilde kahverengi akıntı geliyordu progestan verdi doktor ama geçmezse gel iğne yapalım dedi
meryemmblog Seraybas inşallah, ilk kontrolünüze ne zaman gideceksiniz doktorum bana 10 gün sonra gel demişti de bekliyorum haftaya gidicem
Seraybas meryemmblog banada 2 hafta sonra gel dedi kalp atisi 7 haftalikken dinlemek icin ayin 24 u gibi giderim muhtemelen
Rmys11 Cigdm canım o bulantı beni ilk gebeliğimde mahvetti ölüyorum sanmıştım su içsem çıkarıyodum geçmiyo o bulantı doktor prilam diye hap verdi o hafifletiyodu bazen bazense hiç faydası olmuyodu
meryemmblog Seraybas anladım hakkımızda hayırlısı olsun rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah