Brn1- Ceviz sadece çocuğun beyin gelişimi için önemli, fiziksel gelişimini ve kilosunu etkilemiyor. Doktorum böyle söyledi sizlere de söylemek istedim.
Serra-67 Zehraa13 yaaa. Ben çok anlamıyorum ya bana çok iyi gelmişti kilosu o yüzden. Rabbim yavrularımızı sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin
symslmz Serra-67 benim 31 den 32 ye sadece 20 gr almıştı sonra 32 den 33e 270 gr aldı bi anda ama gerilik devam ediyordu hala da devam önemli olan kilo alıyor olması porsiyon artırın ve tansiyonunuzu yükseltecek besinler tüketmeyin mesela hamurişi tuzlu gıdalar tatlı vs. En azından aşırıya kaçmayın. Çünkü tansiyon yukselince bebeğe giden kan akımı yavaslıyor
Smyye280 Serra-67 canım banada doktor 3 hafta gerıden gelıyo dedı cok korktum kilo olarak cok küçük dedı ama yapısal olduğunu yanı anne yapı olarak küçükse minyonsa olabılıyormus.3 gün öncede doğum yaptım ve bebegım evvet zayıf ama sağlıklı masallah şükürler olsun🙏🏾Oyuzden korkma stres yapma dedıgi gibi kalıtımsal olabılır yanı sende minyon tıplı isen bebekte oyle olabılır.Ben karışımlara karşıyım ıyı kide kullanmamışım stres yapmamanı önerrım🙏🏾
Naaz Serra-67 benimde 2-3 hafta geriden geliyor amabebegin gelişimi normal. Suyu dolaşımı normalse cokda takılmamak gerekiyor. Bende eşimde küçük doğmuşuz. Doktor minyon bebis diyor demekki bize çekecek.☺️
Belinda Serra-67 1 hafta geriden gelmeye başlamıştı. Normalde 1 hafta önden gidiyordu. Yedikleriniz çok önemli en başta.
morusevenanne Belinda yemekle alakası yok bütün doktorlar bunu söylüyor minyon bi kadınsa ondan pehlivan bekleyemez kimse.
Deletedmom27 Serra-67 benim rahimdeki dirençten dolayı gelişim geriliği oluştu 18.haftadan sonra 3 hafta geriye düştü doğuma 6 hafta geride girdik ama dediğim gibi beslenmeyi sağlayan damarlarda direnç olduğu için erken doğum yaptım 33+2 de 960 gram doğdu..şimdi yine hamileyim yine aynı sorunum var 🤷🏻♀️senin böyle bi sorunun yok anladığım kadarıyla o yüzden yediklerine dikkat ederek durumu toparlayabilirsin en azından daha geriye düşmez yakalayamazsa da..sağlıkla vaktinde kavuşursun inşallah❤️🤲🏼
Belinda morusevenanne ben kendimce yaşadığımdan örnek alarak yazdım. Yedigim şeylere dikkat ederek bir nebze de olsa cozum buldum. Yedigimiz şeylerin de bu konuda destekleyici olduğunu düşünüyorum ben.
Jasmineee Serra-67 kaşar peyniri,muz,pekmez ve avokado iyi geliyor diye duymuştum bende doktorum sadece günde 2 ceviz yemen yeterli demişti. her bebek farklıdır bence sağlıklı olması yeterli 🙏
morusevenanne Serra-67 canım aynı benim de 2 hafta geri. 1 ay önce de kilosu aynı 2 hafta geriydi. 1 ayda yememe dikkat ettim ama yine aynı çıktı doktor senin yapabilceğin bişey yok. Minyon olcak dedi. Sağlıklı olsun bosver stres yapma