Gamzeaykn Sehera1 Canım farketmiyor her türlü alıyorlar yani benim öyle olmuştu bide sıkışıp git ki keseyi görsünler :)
BegumIscanTunc Sehera1 ilk kontrolde test yapmadı 10 gün sonra gel demişti bebek ve kalp atışına bakalım öyle demişti 10 gün sonra gittim aç karnına tahlil yapıldı hatta 50 mg şeker yüklemeside yapıldı açlık şekerim yüksek çıktı şimdi tokluk bakılacak
Sehera1 Aysnduru öğleden sonraya almıştım randevumu. Randevu aldıktan sonra sonradan aklıma takıldı bu sorular 🌸
plakayerli Aysnduru en başta sağlık ocağı da mı yapmadı ? Belki bir şey eksik belki ilaç gerektiren bir durum var. Çok ilginç geldi bana
Rabismomm4 Sehera1 bana doktorum aç gelme hamilesin tansiyonun düşer sadece şeker yüklemesi yaptırırken aç gel demişti
MelSer İlk muayeneye gittiğimde aç gitmiştim. kan şekerim düştü bayılacak gibi olmuştum.hem dr hem hemşire aç gelmenize gerek yoktu bir dahaki randevuya kahvaltınızı yapıp gelin demişti. Yani aç gitmeyin birazda olsa atıştırıp gidin bencede.
Nur_93 Bende ilk muayeneye gittiğimde kesemi gördü haftaya gel bebeği görebiliriz sonra senden bazı tahliller istiycem dedi ☺️
Rabiacengiz Sehera1 ilk muayenede keseye bakacak eger keseyi göremezse kan isticek keseyi görürse 2 hafta sonra tekrar gel dicek o zaman bakıcak kalp atışı varsa test yapıcak
058elf Sehera1 aç gidersen tiroid şekerine falanda bakılmış olur canım doktor kan istediği zaman aç mısın diye soruyo ona göre o değerlere de baktırıyo
Nuray23 Sehera1 ilk muayenede genelde ultrasondan keseye haftan daha ileriyse kalp atisina filan bakilir. Daha sonraki randevunda kan tahtili yapicaz diye bilgi verebilir. Genel anlamda bi tahlil yapmalari lazim. Hem vitaminlerine hem daha once gecirip gecirmedigin viruslere tsh hormonuna vb. Idrar testide yaparlar. Bu sekilde vitaminlerine ilaclarina baslamis olursun👍😊😊