Merve2016 36+4 de 3.kilo 100 gram dedi özel hastane de 37+4 de 2.600 dedi yine özel hastanede bu kadar yanlış ölcmesi normal mi çok zayıf çıktı herşeyi yiyorum kaşar muz ama hiç kilo almıyor ne yapmalıyım ilk bebegimde 3 kilo 100 gram doğmuştu
ssnnmmm Merve2016 aynı ultrasonla mı ölçüldü ultrasondan ultrasona fark çıkıyor çünkü benim bir doktor geç döllenme dedi onda hep bir hafta geri ama öbür doktorda haftasıyla uyumlu
Bir_Prenses_Annesi Merve2016 Aynısını bende yaşadım malesef ki 😏 28+3′de devlet 1.500 kq dedi 31+1′de özell 1.150 kq dedi 32+4′de devlet 2.070 kq dedi. Allahtan ki devletteki basından beri ilqileniyor da doqru olduquna inanıyorum yani
Merve2016 ssnnmmm yok başka hastanede ama bu kadar fark çıkmasını beklemiyordum yanlış bile olsa 300 gram demişti diğer doktor
Tugce1803 Merve2016 sürekli gittiğiniz yere inanın çünkü en başından beri gelişimi ona göre takip ediliyodur
Merve2016 Bir_Prenses_Annesi benim devlette 34 haftada 2 kilo dedi 35 haftada özel 2800 dedi ben yanlış olctugunu tahmin ettim ama bu kadar beklemiyordum sordum en fazla 300 gram oynar dedi birde
Merve2016 Bir_Prenses_Annesi ben bazı ozellerin sezeryan a yönlendirmek için yüksek olctugunu duymuştum ama sizin özelde daha düşük çıkmış
Bir_Prenses_Annesi Merve2016 Aynen haftasıyla uyumlu bundan daha yüksek olamaz dedi kendi doktoruma qittim söledim böle bir olay yaşadım die 1 haftada 1 kilomu almıs saçmalamış dedi yanlıs ölcülmüs dedi
Melikeakkc Merve2016 kilosunu çok takılma bence 2500 üstü iyi bi kilo bence doğduktan sonra çabuk kilo alıyorlar zaten stres yapma. Bana da 2 hafta önce suyun az dedi. Bugün gittim tekrar ama çanta flan hazır gittim belki daha da azalmıştır diye normale dönmüş dedi.
Babyy1S Merve2016 cihazdan dolayı fark eder doktora sorun kac gram oynama payı oluyor diye mesela benm doktorum 200gram oynama payı oluyor diyor