Hd8 Merhaba arkadaşlar hareketlerini kasık ve aşağısında hissediyorum gibi bu durum normal mi yoksa doktora mı gitmeliyim?
BusraVeli Hd8 Normal canım ama ağrın oluyorsa beraberinde dikkat et hareketlerine için rahat etsin istiyorsan doktoruna danış birde
Busra34ybg Hd8 sanırım herkes aynı haftalarda öyle hissediyor benim bugün geçti alttan çıkacak gibi hissediyordum resmen 22. Haftaya girdim
Deletedmom79 Hd8 bebişler ters durduğu için henüz ayakları alt bölgeye geliyor canım oyüzden oranda hissediyorsun
Hd8 Busra34ybg bende öyle hissediyorum baya tedirgin oldum bir sorun mu var diye. Bilgi verdiğin için çok sağol🙏
Hd8 Ebruusimsekk acaba ne zaman yukarı çıkmaya başlayacaklar böyle devam edince insan ister istemez tedirgin oluyor
Almilaaa Bende öyleydim canım doğuracam galiba diyip duruyordum hatta o derece aşağıda hissediyordum😀 25 haftalık olduk yeni yeni yukarılara vurmaya başladı çok aşağıda hissetmiyorum artık otururken bazen aşağıda gibi oluyor hareketi
Hd8 Almilaaa içimi rahatlattın . Zor bir gebelik süreci geçiriyorum iyice psikolojim bozuldu birşey oldu mu olacak mı diye
Selinbam Hd8 mormal benmde aynı öyleydi sanki mesanemde oturuyordu çok sık idrara çıkıyordum 2 hafta falan snra geçti
OzgeSahin2 Bebegim ters duruyor ilk hareketini de cok asagida hissettim simdi de oyle 26 haftaligiz hala dönmüyo inat ediyo sıpa surekli asagidayiz dolayisiyla karnimda cok asagidan ama bi zarari yok bebegin duruşuyla alakali o