Moli Merhaba anneler 😍 18.haftadayız 2gündür gecmeyen baş agrısı cekiyorum sizlerde de oluyor mu covid testi bile verdim ☹️Öneriniz var mıdır😔
Busra34ybg Moli canım 3 gün önce tutmuştu yeni bugün kesildi ağrım oluyor yani normal 13. Haftadan beri yasıyorum 22 olduk devam ediyor halen limonlu su iyi geliyor bana tansiyon takibide yap benim normal çıkıyor ama limonlu su içince hafifliyor
Nurssss Moli ayaklarınızı soguk suyla yıkayın ozellikle ılık dus aldıktan sonra etkisini göreceksiniz
Busra34ybg Moli valla canım ben bardağıma atıyorum limonu üzerine su ekleye ekleye içiyorum limonun ne zararı olabilir ki C vitamini aksine gebelikte çok önemli
Nurssss Moli Bide ilac kullanmak yerine migren taşı var mentollu basınıza surdugunuzde yanıp uyusuyor agrıyı azaltıyor en azından ama ben bas agrılarımı ayagımı soguk suyla yıkayarak geçiriyorum direk beyine kan akısı saglanıyor
Moli Nurssss evet aldım o tastanda henüz gelmedi ama ilac kullanmanın sonu yok agrı kesicide olsa zararlı sonucta haklısınız🥰
Hiranur15 Nurssss enfeksiyonada iyi geliyo diyolar ben 5 aydan beri bir sise yapip iciyorum benimde gecmeyen bas agrim var ne krem ne ilac veriyolar sadece dinlenme tavsiye ediyolar
Nurssss Moli aynen oyle ne kadar parol minoset etkilemiyo deselerde sonucta kimyasal dogol yollarla cozum bulmak her zaman daha iyi olur
Sevde0281 Moli canım benim migrenim var ama hamilelikten beri hiç tutmadı migrenim. Üç gün geçmeyen baş ağrısı yaşadım üçüncü gün dayanamadım test verdim pozitif çıktı