tubatayfun Benimde agrilarim cok ayin 21 kontrolum var ozaman doktoruma soracagim neden ve nekadar surecek diye sizide bilgilendiririm ogrendikden sonra
DuyguUysalBayraktar Benm bulantılarım 6. Haftada başladı. Kasık ağrıları ortalama 1 ayda falan geçiyor sanırım. Benm azaldı şu anda. Bebişlerimiz kendine süit odalarını ayırıp yerleşinde son buluyormuş 😍🤰🏻
AsyaDurmazKurt DuyguUysalBayraktar eller ayaklar davul olsun da, karın desen ayrı bişey. Ayakkabı ayağıma olmaz oldu. 37 giyen insanım bn 🤤
DuyguUysalBayraktar ZeynepKaraca canım hayırlı olsun inş. Ben bi çözüm buldum kendimce. Kusmaktan korkma. Ne kdr kusarsan o kdr rahatlıyosun. Ben artık dayanılmıcak hale gelince kendimi kusturuyorum. Sonra biraz rahatlatıyo ve hemen bşyler yiyorum. O bi süre idare ediyo. Birde doktorum zofer diye bi ilaç verdi. Biraz pahalı sigorta krşılamıyo ama gerçekten çok işe yarıyo. Tavsiye ederim.
SadiyeAkgn Kızlar merhaba yeni katıldım buraya dün hamile olduğumu öğrendim Rabbım isteyen herkese nasip etsin inş tarifsiz bir duyguymuş 🤗🙇♂️ 4+4 ❤
Elfylmz Merhaba kızlar Rabbim inşallah bebislerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayi nasip eder bizde 6+1 haftalık olduk bir haftadır lekelenme vardı çok şükür bugün olmadı böyle durum yaşayanıniz oldumu acaba
GamzeTetik merveeed sizin değeriniz benimkine yakın hem de 4+0da 😁acaba sizinkilerde ikiz mi cok merak ettim 🤔
merveeed GamzeTetik sizin nasıldi değerleriniz 4+2 de ultrasonda kese oluşmaya başlamış dedi salı gidicem öğrenicez inş🙂
Selnnn Merhaba arkadaşlar bende henüz yeni hamişlerdenim. Biraz erken öğrendim adetimden 4 gün önce sabırla bekledim ve şimdi 5+2 deyim yarın doktor randevum var umarım keseyi görürüz
Selnnn Son adet tarihim 31 ekim adetimden 3 gün geçttikten sonra bhcg 386 ydı biraz düşükmü acaba endişeliyim
Dlkgdk Merhaba kızlar ben öğrendiğimde adetimden 2 gün geçrikten sonra kan verdim beta hcg 156 çıktı 4 gün sonra baktırdım tekar 170 çıktı Sizce bu normal mi daha önce düşük yaşadım yine aynısı olacak diye korkuyorum 😞
MustafaNurdange Dlkgdk canım inşaallah yaşamazsın ama doktorun bişey demedimi normalde iki kart artmasını bekliyorlar çünki
ZerrinErtzYilmaz Dün testi yeniledim kızlar ilk yaptırdığım 1373 tü iki gün sonra tekrarladım 2887 çıktı ☺🤰 5+1 bugün. Ne bulantı var nede ağrı. Sadece arada baş dönmlerim oluyor.
ZeynepKara ZerrinErtzYilmaz benimde 5+1 🤗 bende de karın ve bel ağrısı var her gebelik farklı oluyormuş, hayırlı olsun 😍