KutsalAnnelik Yolun yarısına doğru ilerlerken; ne gibi değişiklikler beni bekliyor kızlar neler yapmam gerekir bende ne gibi değişiklikler olacak nelere dikkat etmeliyim
BurcuLice KutsalAnnelik bizde 18+1 deyiz arada kasığıma bıçak saplanır gibi oluyor anlık rahim büyüdüğü için öyle oluyormuş herşey normal bizde bir sıkıntımız yok çok şükür iyiyiz herşey yolunca
Anne54 KutsalAnnelik bende 18+5 haftalığım benim biraz yorulunca belim ağrır sadece başka bi şikayetim yok bide işte kilo aldım bu ay aynalarda biraz uzağım okadar😂
esraaa18 KutsalAnnelik KutsalAnnelik bnde 18. Haftaya girdim ikiz bebişlerim olucak inşallah bnmde ayakta durayım belim hemen ağrıyor bu aralar normalde çalışıyorum covid geçirdim pzrtesi işe başlıcam bakalaım beni neler bekliyor herkesin Allah yardımcısı olsun sağ sağlim evlatlarımızı kucağımız alalım inşallah🐣🐣🙏🏻🙏🏻
KutsalAnnelik BurcuLice Anne54 Benim hala ara ara bulantılarım devam ediyor ilaç kullanıyorum Sırtımda yine ara ara ağrıyor Kasıklarımda ağrı oluyor ama dayanılmaz değil Aşırı duygusal ve sinirli oluyorum 😊 Henüz bebek hareketlerini hissedemedim 🤷🏻♀️
KutsalAnnelik esraaa18 Amin inşallah 🤲🏻 Allah kolaylık versin sizede özel sektörse hamileler için daha yorucu olur
BurcuLice KutsalAnnelik ilk gebeliğim evet 14. Haftada elimi koyduğumda hissediyordum şimdi 18 olduk odada yatarken falan sessiz yerde daha iyi hissediyorum içimde kıpraştığını kişiden kişiye değişir göbek bölgesindeki deri yapısı vs bunu etkiliyor yada yağ oranı
Gul2127 Bende 18+5 adet olacakmış gibi ağrım oluyor kaşık batmalarım vardı idrar enfeksiyonu için monurol kullandım geçti batmalar
KutsalAnnelik Gul2127 O ağrı ara ara bende de oluyor dr enfeksiyondan demişti antibiyotik kullanmıştım ama sonrasında yine hep oldu ayaklarım üşüsede oluyor