Elif12-02 Merhaba arkadaşlar kan pıhtılaması ilk kürtajda veya düşükte yapılıyormu özellerde yda devlette?
halitefe Elif12-02 özelde yapılıyor canım ben ilk düşükten sonra yaptırdım kan pıhtılaşması çıktı 2 genimde şuan iğne kullanıyorum
vuslatim34 Elif12-02 mlsmrtgl Zahire38 halitefe kızlar sadece PLT yüksekliği pıhtılaşma olduğunu gösterir mi. Benimde yüksekti hiç düşüğüm yok ama trombosit testi yaptırdım 3 genimde pıhtılaşma çıktı. Şimdi arkadaşım hamile bugün beta verince plt de çıkmış ama çok yüksek sizce var mıdır Pıhtılaşma doktor önemsememiş.
halitefe Elif12-02 canım özelde bir perinatoloğa git o istediği testleri yazsın sende özel hastanelerin labaratuvarlarıyla görüş bunları yaptırsam diye direk yapıyorlar
Cngul Elif12-02 hayır ankarada yaptırdım doktor 1 kayiba yapmayız dedi benimde kuzenimde olduğu söyledim anne baba kardeşlerin hastalıkları sordu benim söyledim dayımın kalp krizinde ölmesi onemsedim hemen kan alalım dedi
halitefe Elif12-02 evet canım var çok şükür hamile kalmadan folbiol ve b12 kullandım bir gendeki pıhtılaşma bundan kaynaklıymış 2, 3 ay kullandım sonra gebelik oluncada hem bunlara devam ettim hem iğneye başladım
Elif12-02 halitefe anladm canım bende özele gdm ozaman orda yaptırırm ilk doğumumda bi skntı yaşamadm ama ikncisinde böyle sorunla karşılaştm
halitefe Elif12-02 oluyor canım kan pıhtılaşması garip bişey ne zaman etkileyeceği belli olmuyor ciddi bir.problem malesef
Elif12-02 halitefe inşallah yoktur tabi öyle bişey emin olmak için yaptrmak istyorum canm bida böyle bseyle karşılamk istemyrm
yasemin333 Elif12-02 eğitim araştırma hastanesinde bir düşükten sonra yaptırdım kadın doğum doktoru yönlendirdi.
halitefe Elif12-02 için rahatlar hem ama ani kalp durması on sebebi çoğu zaman pıhtılaşma çıkıyor Allah’tan tedavisi mümkün bişey
yasemin333 Elif12-02 Şanlıurfa eğitim ve araştırma hastanesi.Beni özeldeki kadın doğum doktorum yönlendirdi üç düşük yaptığını söyle dedi eğitim araştırmada kadın doğuma gittim söyledim gerekli testleri kağıda yazıp beni tıbbi genetik bölümüne yolladı sonra orda yaptırdık.