Didem34 Kızlar 23 haftalık gebeyim dün mesela kızım cok hareketliydi kıpır kıpır hic durmadı pata küte vurdu gezdi durdu oraya buraya. Bugün daha sakin arada atıyo tekmeyi niye böyle oluyo aranızda yasayan var mı ?
Melike0642 Didem34 canım merhaba bende 22 haftalık hamileyim aynı şeyi bende yaşıyorum fakat bu normal bu durum endişe etmeyin bı gün hareketli oluyorsa 3 gün hareket etmemesi normal bı durulmuş😊
OMAYBABY Didem34 bende 22 haftalık hamileyim cidden günü gününü tutmuyor 😊 bazen gün boyu tekmeliyor bazen hiç tekmelemiyor şuan bunlar normal 😊👶🧿
Tugcekkkkk Didem34 anne terliği yok mu yakınlarda 😂hafifçe dokundur totosuna. Sağlıkla gelsin inşallah 🙏
ysfali06 Didem34 aynı şeyi bnde düşünüyordum hatta az hareket edince Bi telaşa kapılıyorum dürtüyorum hareket etsin diye ama sonuçta az da olsa hareket ediyor çok şükür önemli olan o 🤗
Didem34 Hahahaha hepinize tesekkür ederim kızlarrr 😍😍 evet enazından ediyor ama birgün harektleriyle öyle alıstırıyorki diger gün mahrum bırakıyor 🤨 aman saglıklı iyi olsunlarda insallah gerisi önemli degil❤️ Hepimiz saglıkla kucuklarımıza alalm insallah🥰
82oykunisa82 28 haftaliga kadar öyle gider 28 haftadan sonra düzenli oluyor takmayın ben çok takmistim kafama stres yapınca da kıpırdamıyor Allah sagsaglim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 😌