Marvegas1 29 haftalık hamileyim önceden hep 2 haftada bir gidiyordum düşük riskim vardı şimdi çok şükür geçti o tehlike 1 ayda bir gidiyorum artık ama 30 dan sonra nasıl oluyor geneli 2 haftada bir gidicem merak ettim sizde durumlar ne☺
M_1_2 Marvegas1 canım bn bi ilk öğrendiğim de 6 haftalık tı gittim bir de şuan 11-12 haftalığıktım gittim çünki folik asit fekan kullanıyordum. Damla felan kullanacaktır o yönden bir de bebek nasıl diye iyiymiş bir ay sonra da doktor tamamiyle tahlilerimi gözden geçireceğimiz söyledi o yüzden bu ayın 23 ün de gidecem çünki sadece gebeliği mi öğrendiğim de tahlil olmuştum
M_1_2 M_1_2 Marvegas1 yani şuan 14 haftalığım bi ilk öğrendiğim de bir de 11 haftalıkken gittim. Bi sorun sıkıntı olmadığı müddetçe iki ayda bir gidiyorum
Esra_Omer_21 Marvegas1 Ben 8.ayima kadar ayda bir gittim hatta bi kere iki ay sonra gitmiştim 😅34 haftalık oldum. bugün doktora gittim iki hafta sonra görüşelim dedi.🙃
1PrensAnnesi Marvegas1 31 haftalığım 3 haftada bi gel diyo ama ben 4-5 yapıyorum hastaneye gitmek istemiyorum bu dönem
Ebruozyolcu Marvegas1 21 haftalığım canım 2 haftada bir gidiyorum yeri geliyo haftada bir gidiyorum dayanamıyorum özlüyorum
Ebruozyolcu Marvegas1 özele gidiyorum doktorum o kadar iyi ki Allah ondan razı olsun herşeyimle ilgileniyor
Alfabeta Marvegas1 ben 32+4te gittim en son iki hafta sonra tekrsr gel dedi. Ondan öncesinde aylık gidiyordm
umaydurununannesi 10 haftalıgım daha 5 haftalıkken gıtmıstım ıltap var dıye randevu almıstım hamıleymısım😁 7artı5de gıttım kalbını duydum 12. 13 gıbı tekrar gıdıcem
EB1661 Marvegas1 hamileliğimin başından beri 4 haftada bir çağrıyolar genelde çok şükür bi sıkıntı olmadı bizde bende nezaman çagırırlarsa son günlerine denk getirip gidiyodum 😊